Co fajnego....?

…ostatnio znaleźliście? Ja znalazłam lnianą spódnicę i nawet na mnie weszła. Tylko nie wiem, gdzie jest przód a gdzie tył.

4 polubienia

Weszła, bo przezornie kupiłam większą…

3 polubienia

20 funtów o 5.50 rano!
Wracalem do domu z pracy rowerkiem jak zwykle…
Nagle mój wzrok powędrował w prawo,pod drzewo gdzie"stacjonowały"dzikie gęsi…A tam obok siebie,dwa banknoty!
Nie musze dodawać że dzień pod względem nastroju,miałem ustawiony :smiling_face:

7 polubień

Gdy przy wkładaniu jej metka Cię podrapie w szyję z tyłu to znaczy,że to nie przód.

4 polubienia

Nic fajnego nie znalazłam.
Raczej niefajnego.
Fakture za prąd w skrzynce.

5 polubień

Bo ostatnio mało co mogę znaleźć, ale po przeprowadzce w kartony coś się powoli klaruje… w paczce natomiast znalazłam bluzkę, która mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie gdzie można założyć bluzkę frotte doprawdy :thinking:

1 polubienie

Poczekaj do zimy …

1 polubienie

Z moja demencją pokowidową to znów nie znajdę… :confused:

1 polubienie

Metka powinna być z przodu, praktycznie krój z przodu jest inny

1 polubienie

5 zł pod wycieraczką.

4 polubienia

A jeszcze wywiad z psychiatrą znalazłam i kupiła sobie suplement, jaki polecał, ale nawet nie wiem, jak to się nazywa…

2 polubienia

Korzystać z psychiatry czy psychologa to żaden wstyd. W Polsce takie wizyty to jak spotkanie z kosmita, a recepta to biały kruk bo w 1 egzemplarzu :stuck_out_tongue_winking_eye::wink:

2 polubienia

Trzeba iść za trendami. W Ameryce modnie jest mieć swojego psychiatrę.

2 polubienia

Ostatnio to mnie znajdują do pracy dodatkowej

1 polubienie

Niewątpliwie masz rację

1 polubienie

Ostatnio znalazłem parę rzeczy godnych uwagi. Jedną z takich jest to coś poniżej

Wiedza o tym czymś może czasem uratować komuś życie.

2 polubienia

Co to?

2 polubienia

W USA to psychoanalityka…

1 polubienie

To gąsienice motyla korowódki sosnowej. Tak więc teraz możesz sobie o tych gąsienicach poczytać.

Są bardzo niebezpieczne dla ludzi i zwierząt. W skrajnych przypadkach mogą doprowadzić do śmierci.

Ględziłem o tym też swego czasu na moim blogu

4 polubienia

Idą gęsiego

2 polubienia