Co ile myjecie wlosy (na glowie)?

:thinking: Pytam, bo w tym goracym klimacie to chyba trzeba myc codziennie.

Ja dwa razy w tygodniu.

3 razy w tygodniu

Daniel oczywiscie robi prowo jak zwykle, a @Devil pewnie piwem myje.

2 polubienia

Pieo dobrze wplywa na wlosy. A niektóre to tylko.do zastosowan zewnetrznych sie nadaja.
Klimat to chyba wplywu nie ma, bo znam Hiszpanki co to tylko w kazdy piatek u fryzjera. Ale one sa jak Villas, na sierść hodowane.
I

Ja myje 2 razy w tygodniu., zresztą nie bardzo jest juz co myć. :slight_smile:
A pamiętam kiedyś reklamę jakiegoś szamponu, w którym padał tekst: “Myję włosy 300 razy w ciągu roku…” czy jakoś tak. I tak się zastanawiam - wychodzi, że ta kobitka z reklamy robi to 6 razy w tygodniu, ciekawe w który dzień nie myje włosów?

2 polubienia

Pamiętam podręcznik z 8 klasy.Było w nim napisane,że trzeba myć włosy co dwa tygodnie lub raz na tydzień-zależnie czy ma się długie czy krótkie.

W czasie egzaminów wstępnych do szkoły średniej na ustnym zapytano mnie jak często trzeba myć włosy.Ja zapytałem czy w/g podręcznika mam odpowiadać czy poprawnie życiowo…

Uśmieli się i poprosili o życiowo :slight_smile: Odpowiedziałem,że myję co 3 dni..i zdałem :blush:

takie egzaminy to sie do policji chyba zdaje

Nie wiem.Nigdy nie byłem policjantem ale jak tak mówisz,to pewnie tak jest…

Pewnie w poniedzialek?
Ponoc Edyta Wojtczak myla wlosy codziennie. Biorąc pod uwage jakosc owczesnych szamponów? Ze łysa nie zostala?

2 polubienia

Myję co drugiego włosa, a w soboty co trzeciego.
:blush:

2 polubienia

Brian Jones [The Rolling Stones] mył włosy każdego dnia a przed występem,czasem 2 razy dziennie.Koledzy z grupy zwali go"Mr.Shampoo".
Anglicy,jak to widać dzisiaj,wolą raczej się ogolić na niemal łyso,niż myć to co tam zostało…W przypadku kobiet jest to czasami obrzydliwe.A Brian gdyby żył,chyba nie czułby się dzisiaj komfortowo…
Ja myję włosy 2 razy w tygodniu.Kiedyś,gdy miałem włosy na serio bardzo długie,myłem 3 razy

1 polubienie

Poleruję 5-10 minut. Ciff i ściereczka z microfibry

1 polubienie