Co jest łatwiejsze, a co trudniejsze w zawieraniu związków po 40-te?

Robią wrażenie ,sproszkowany korzeń pomaga na wiele chorób np jelit /Hortensje mtutaj na tym zdjęciu lepiej wyszły ,rudzielca też widać ale mniej i przeszedł na 11-tą :> Kwiaty dla Ciebie za robotę na stronie i czujność :>

2 polubienia

Piękne. Ale to rośliny lubiące nieco wilgotniejszy klimat niz srodziemnomorska półpustynia.
Swego czasu jadąc przez Pireneje w Kraju Baskow widzielismy dziko rosnące, az szafirowe. Kolor to chyba zależy od kwasnosci podłoża i jego składu? Oczywiscie białe uparte i ani mysla koloru zmieniac, chyba, ze atramentem podlejesz?. :sweat_smile:

1 polubienie

Nie są moje ,przyjechałem po jaja i widok kwiatów mnie zafascynował ,ta głębia i niespotykane kolory robią wrażenie

2 polubienia

Ogolnie ogrod bardzo zadbany.
Fajnie, że są takie.

2 polubienia

Dzisiaj już nie dam rady ale rzucę na to okiem,może jutro pod wieczór.

1 polubienie

Czyli już za późno na miłość? :slightly_frowning_face:

1 polubienie

Nie pytałeś o miłość tylko o związki. Czasem są to dwie zupełnie różne sprawy.

3 polubienia

Nie jest.Nigdy nie jest.
Tak przy okazji,polecam powieść W.Whartona"Spóznieni kochankowie".Od bardzo dawna nie była wznawiana ale zawsze są biblioteki lub antykwariaty.I w antykwariacie widziałem wydanie z lat 80-tych.

2 polubienia

Ja mam obawę, że w moim przypadku na związek jest jeszcze bardziej za późno :slightly_frowning_face:

Wiesz co?
Nie znasz dnia ani godziny :wink:

5 polubień

Ech rzymski,teraz wiem dlaczego dziewczyny tak za Tobą wzdychały na starym Pytamy.pl :>

1 polubienie

Na milosc nigdy nie jest za późno, na samotnosc zawsze jest za wczesnie (ze zacytuje Kusego z Rancza)

6 polubień

Powinno być: … jest jeszcze za późno. :wink:

2 polubienia

Oby.

Tak się składa, że ja kiedyś zadałem pytanie:

2 polubienia

:face_with_crossed_out_eyes: A to nowina, hohoho… Powiadasz, że wzdychały za mną dziewczyny?! Czemu mi to mówisz dopiero dzisiaj, nie wtedy?! Ja tego jakoś nie widziałem… :sob: :upside_down_face: :smiling_face_with_horns:

1 polubienie

Napisałem jako ciekawostka i żeby..spróbować Cię tu trochę zatrzymać :> Oczywiście sprawa jest prawdziwa i jedyne z czym trochę przesadziłem to liczba mnoga.Jedna osoba ,chodzi o jedyną osobę z dawnego pytamy.Wtedy nie mogłem napisać bo i po co ,nie znaliśmy się,w sumie wciąż się nie znamy.Jednak sprawa ma też drugie aktualne dno /Napisałem i w nocy miałem sen o tej osobie.Nie pamiętam już o czym ale wiem że była.Za dużo przypadku jak dla mnie.Przepraszam że w ogóle wspomniałem o Tobie, nawet w tak błahy sposób.

Jest łatwiejsze ze względu na klimakterium kobiet..

1 polubienie

suchosc pochwy, jej atrofia, uderzenia goraca…wymieniac dalej? :roll_eyes:

2 polubienia

O MAMUSIU, ale mieszasz, ech… Jak wąż w pokrzywach :winking_face_with_tongue: Nie da się jawnym tekstem, kto, co, jak i kiedy? Bo nie ogarniam tego chaosu…

Chyba najgorzej powołać ludzkie potomstwo, przed czym klimakterium zabezpiecza najskuteczniej. Nie wszyscy lubią stosunki w opakowaniu..