Fakt. Natura ogranicza możliwości rozrodcze. Ja to akceptuję. Bo tak i już!
Porabalo Was? Fizjologia? W czasach żeli i viagry?
Znowu bredzisz. Najwiecej zachorowan droga plciowa jest wsrod ososob starszych. Bo prezerwatywa nie tylko poezed niechciana ciążą chroni.
Ale radosci z zycia nie odbiera🥰
Masz potencjał nie wykorzystywany w istotnej świadomości..
Taa.
Wykazuje sie cierpliwością
I jeszcze żyjesz
,Zył będę zawsze, wiecznie, niezależnie od tego portaliku.
Milego tygodnia
@okonek Prawda. Ludziom się wydaje, że można wreszcie uprawiać seks bez zabezpieczenia a tu takie kwiatki Jedyna pociecha, że teraz na HIV się nie umiera…
Dałbym Ci Serduszko, Okonek, ale nie jestem pewny, jak ten Twój wpis rozumieć..
Waranku, nie widziałem harmonijnych gatunków używających prezerwatyw..
Umiera czy nie? HIV to tylko szczyt góry lodowej.
Wiele z tych chorob przenosi sie nie tylko przez seks.pomijajac higiene sanatoryjną w kwesti "możemy " ? Kilku dzadusia czy babcie przebadac po powrocie? Spora czesc chorob jak AIDs jest traktowana jako wyleczzalne.
Ale to mit. Mozna zatrzymać rozwoj.
Nic więcej.
Tak, tak, kluczowe w tej wymianie myśli jest rozumienie…
Harm, zwierzęta stosują inne strategie: na przykład uśmiercanie młodych; część ma też zupełnie wywalone: młodzież umrze z głodu lub stanie się łatwym pożywieniem dla innych. A osobniki płci męskiej, których inwestycja w potomstwo jest niewielka, mają tę kwestię w zupełnym poważaniu…
Taa.
Nadprodukcja jest sposobem na przetrwanie
Zwierzęta, w przeciwieństwie do ludzi, są harmonijnie mądre. Kiedyś się o tym na pewno przekonasz.
Jestem przekonana. Dzisiaj na obiad schabowy
Na pewno Cię ta nieharmonijność pokosztuje..
Chętnie skosztuję mięska. To w kwestii pokosztowania.
W tak zwanej harmonijnej Naturze na porządku dziennym (oraz czasem nocnym) jest, że jedne gatunki pożerają inne. Nie widzę przeciwwskazań, by w tym łańcuchu pokarmowym znajdował się też człowiek. Weź ty harmonik nie udziwniaj ponad miarę, ech…