Co jest łatwiejsze, a co trudniejsze w zawieraniu związków po 40-te?

No właśnie. Na przykład goryle. Taki siwoplecy nowy przodownik stada w pierwszej kolejności uśmierca potomstwo swojego poprzednika, by samice spłodziły JEGO kontynuację genów. I jakoś nikogo w całej harmonijnej Naturze to nie oburza, ech…

1 polubienie

Zinterpretuj sobie te zachowania harmonijnych stworzeń tak, że one nie robią ze swej fizycznej śmierci tragedii, bo jest mądrze rozumieć, że one mają świadomość swej wieczności, faktycznej nieśmiertelności. Tak jest mądrze i logicznie..

Nie wiem, czy goryle pojmują zjawisko “tragedii”. Ty już weź przestań dramatyzować, tylko zejdź na ziemię po prostu.

Jestem bardzo logiczny i warto kierować się moimi naukami.

no a nie zanika? Przy czym kolega nasz kandydat na polprzewodnika sugeruje, ze ktos jest chetny na stosunki bez opakowania z kolega. HPV, rzezaczka, chlamydia, ryzyko ciazy tak czy siak w tej atrofii…
Moze ja stad pojde juz… Onz gory zaklada, ze wie, czy w opakowaniu ktos chce czy bez…

Dla dogodzenia swemu brzuchowi, Ty i @okonek spowodowaliście śmierć harmonijnych stworzeń Wyrwaliście je z grona przyjaciół.. Gdy zwierzęta się zabijają, albo robią to z zaskoczenia, albo po wyczerpującej ucieczce.. U harmonijnych stworzeń to zabijanie się nosi wszelkie cechy gry emocjonującej..

Chyba się nie starasz wyrosnąć ze zmysłowości.. Tez mam tę słabość..

Skasowałem duplikat..

Harm, ja o tym wiem doskonale.

Ojtam, ojtam. Bredzisz człowieku. Ogarnij się.

1 polubienie

Tylko goryle sa na wymarciu.

Nie tylko goryle. Zieloni biją na alarm, że coraz więcej gatunków może wyginąć, a tu skupiasz się “tylko” na gorylach. :winking_face_with_tongue: :smiling_face_with_horns:

Tak w lod,i po deszc,u wro y maja ,erowisko na cmentarzu
Nie dlatego ze zachwycaja sie nie tylko sztuczny.m kwiatami a te plastiki gromadza wode i to przciaga slimaki, te bez skorupek. Wroni przysmak
Ale wyglda romantycznie. Ptaki, kwiaty?