Co jeszcze zabierze sobie Trump?

Kanada, Grenlandia, kanał panamski, strefa Gazy.
To na początek.
W co on gra?

jeszcze te złoża w Ukrainie sobie zaklepuje

4 polubienia

Putin też chce wszystko, co zobaczy. Zgodzą się? :wink:

3 polubienia

No to on właśnie sobie zaklepuje-miejmy nadzieję, że nie po to, żeby się z pitunem dzielić. Mi się np. tyle ciuchów podoba, że zrozumiałam, czemu wydatki na ciuchy są ważne. :shushing_face:

2 polubienia

Jak to się zaklepuje? Raz dwa trzy moje? To może i my sobie coś fajnego zaklepmy? :wink:

1 polubienie

promocje jeszcze są

1 polubienie

Skwituję to rebusem …

N. T. U.

Teraz zapraszam do władnych w tej materii o rozwiązanie i odpowiedzenie, czy zgadzają się z autorem rebusu. (Odnośnie dwóch wspomnianych przez zadającego pytanie osobników).

Rozwiązanie powinno być wysłane na priwie, reszta odpowiedzi może być tutaj.

2 polubienia

A zwolennicy Trumpa cieszą się jak karpie przed Wigilią! :slight_smile:

3 polubienia

Szczególnie imigranci, którzy na niego głosowali. Trudno o większych czubów.

4 polubienia

Niczego nie zabierze.

3 polubienia

I to jest rebus. :+1:

1 polubienie

Też takie lubię! Takie mi twórz Brachu!

2 polubienia

Takich trudnych to ja nie umiem. :joy:

2 polubienia

Już dawno powinieneś z rebusowego przedszkola wyjść, ile Cię będą przedszkolanki za rączkę prowadzić? :grin: :beers:

2 polubienia

Zależy jakie te przedszkolanki. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Oj znałem takie, że wolałbym w przedszkolu zostać …

Ale, ale … No, wiadomo. :grin: Przedszkole też się powinno kiedyś skończyć.
(Ale też kupiłem, ze Stralsundu, więc już sobie sam znajdziesz jakie)

2 polubienia

Niestety, muszę teraz zając się czemś innem, a właściwie kiemś. Gość do mnie właśnie nadjeżdża, przez okno go widzę.

2 polubienia

Moim zdaniem to dobrze, że prezydent Trump w tej kadencji już się nie hamuje, bo wtedy “szczepionka” ma szansę zadziałać.

1 polubienie

No nie wiem czy dobrze jak wszystko podrożeje od jego cła giełdy już źle zareagowały na cło i na to co on robi poza tym świat jest wystarczająca zdestabilizowany że dokładanie do tego polityki Trumpa nie jest potrzebne

Dopiero wróciłam (gorączka mnie tłamsiła, ale pokonałam ją ibupromem). Wysłałam rozwiązanie ale nie wiem czy dobre. Myślę, że tak, ale kto wie? :joy:

2 polubienia