Co ma LGBT do marksizmu?

Bo ja po prostu nie wiem…

KLIK

1 polubienie

Bycie wrogiem Pis… bo oni preferują wrogów dawno pokonanych lub takich za którymi nikt się nie ujmie. To tacy bohaterzy, którzy głowy przeciw drabowi nie podniosą, ale kulę inwalidzie wyrwą…

3 polubienia

Pewnie chodzi o zmianę kolorów. Kiedyś był czerwony, teraz w kolorach tęczy.

2 polubienia

Ot wroga trzeba miec.

2 polubienia

… Nic nie rozumiecie z tej nienawiści do pis… A przecież sam papież Franciszek ma takie samo zdanie jak ten biskup na którego tylu ludzi pluje… Oczywiście nie powie tego w tak dosadnyxh słowach… Mówiąc lgbt nikt nie ma na myśli geja czy lesbijki którzy żyją sobie w Krakowie czy inny Świnoujściu, chodzi o politykę… A opozycja sprytnie wszystko manipuluje że jeżeli ktoś gada źle o lgbt to nienawidzi drugiego człowieka o innej orientacji, że to na powstaniu nawet walczyli za mniejszości a że tutaj wielcy patrioci(naziści w języku opozycji czyli wychodzi ze antypolakow) gardza inna orientacji… Nie. Chodzi o lgbt. Papież Franciszek tak samo mówił że nie ma nic do osoby homoseksualne i kim jest żeby ją osadza… , z jego wypowiedzi też anty pisowcy biorą tylko to zdanie żeby manipulować że nawet on nie ma nic do lgbt a biskupi w Polsce maja… A prawda jest taka że ma takie samo zdanie jak każdy… Bo nikt nie ma nic do homoseksualistów a chodzi
o lgbt… Na serio nie umiecie tego oddzielić? Nie widzicie tego że na spedach lgbt występują w 80 procentach te same objazdowe twarze… Ale to tylko szczegol te marsze… Żeby zaraz nie było że chodzi tylko o marsze… Chodzi o lgbt dla którego paliwem napędowym są normalni zwykli ludzie o innej orientacji… A ktoś nie potrafi zrozumieć że naklejajac sobie naklejkę strefa wolna od lgbt mogę nic nie mieć do gejów czy lesbijek… Chodzi o lgbt.
A to wypowiedź franciszka: “Lobbowanie na rzecz homoseksualizmu jest złem. Jeśli ktoś jest homoseksualistą, poszukuje Pana Boga, ma dobrą wolę, kimże ja jestem, aby go osądzać? Katechizm Kościoła Katolickiego wyjaśnia to tak pięknie, że tych osób nie należy z tego powodu marginalizować, powinny być włączone do społeczeństwa. Problemem nie jest posiadanie tej skłonności. Nie – musimy być braćmi. To jedna kwestia, inną jest natomiast lobbing, zarówno biznesowy, polityczny, czy lobbing masoński – tak wiele lobbowania. To jest dla mnie najpoważniejszy problem”

Na razie do skloxenia społeczeństwa dąży tylko opozycja i środowiska z nią związane.

2 polubienia

O rany, nawet nie pomyslalam…!

1 polubienie

No tak, ludzi nalezy sklocic!

1 polubienie

Poczekam az dorosniesz…

A ja aż przestaniesz mieć możliwość dodawania obraźliwych pogardliwych odpowiedzi…

To juz wczoraj pisalem.
Takie jest moje odczucie,ze napuszcza sie jednych,na drugich,wtedy nikt nie patrzy,co wierchuszka robi…

2 polubienia

Nowy wróg którego trzeba było wykreować. Poprzedni - uchodźcy umarł śmiercią naturalną.
Zawsze można jeszcze wyciągnąć z kapelusza ruskich i żydów. Wystraszonym i ciemnym społeczeństwem łatwiej manipulować.

Nic nie jest groźniejsze od religijnego fanatyzmu. To jest prawdziwa zaraza. Za nią wszak idzie głupota.

4 polubienia

To nie tak niestety… Ale wiem że teraz moda na takie uważanie XD moda lewacka :rofl:

Fanatyzm,wszelkiej masci jest niebezpieczny,rowniez ten Peowskii Pisowski.
Nie vhce nikogo urazic,ale polski patlament,powinno sie zaorac,zabetonowac,jak reaktor w Czarnobylu,
Dopiero rozpisac nowe wybory
Przeciez w nim zasadaja ci sami ludzie od dziesiatek lat,tylko ,KOSZULE’'zmiejiaja

1 polubienie

Lgbt trzeba traktować tak samo jak kościol. Czyli jako instytucje a nie ludzi… Taka jest prawda. Ty czy ktoś tu obraża kościol i odrazu ma wytłumaczenie że nie chodzi mu o ludzi wierzących… Dokładnie tak samo jest tymi co mówią o lgbt… Nikt poza homofobami itp nie ma nic do osób homoseksualnych mówiąc prawdę o lgbt (czyli atak według lewakow) …

1 polubienie

Taka jedna różnica, lgbt nie bije wierzących za przynależność do kościoła. A wcale niemało “wierzących” i “patriotów” nie ma oporów przed stosowaniem przemocy wobec osób angażujących się jakoś w ruch lgbtq.
I to pod słabo kamuflowanym poklaskiem ze strony kościoła.
Jak pobicia losowych uczestników wydarzeń związanych z jakąś ideologią to nie jest atak na ludzi, tylko na instytucję, to ja jestem zakonnicą…

2 polubienia

Dorabianie ideologii do niezaleznych zachowań ludzkich to specjalnośc wszelkiej maści ustrojów totalitarnych. A KRK taką organizacją z pewnością jest.

1 polubienie

Nie myl wierzacych z fanatykamireligijnymi,bo to dwie diametralnie rozne opcje.

1 polubienie

@Leone_Marco dałam cudzysłowy przy wierzących i patriotach, żeby nikogo nie urazić i żeby takim osobom też nie schlebiać. Ale poparcie tego przez dostojników kościelnych, jak by nie było, jest jakąś paranoją.

No to mówiłem że poza homofobami. Ja uważam że ta cała moda na lgbt jest zła ale nie mam nic do ludzi którzy są normalnymi homoseksualistami :rofl: i nikt przecież z kościoła nie popiera agresji na jakieś mniejszosci

Niedługo po wydarzeniach w Białymstoku, biskup: “czerwona zaraza kiedyś, teraz-tęczowa zaraza”, potem podobne teksty od drugiego biskupa, trzeciego…
To jest naprawdę bardzo słabo kamuflowane wyrażenie poparcia, wszystko, co się mówi, mówi się w jakimś kontekście społeczno-obyczajowym. Mówienie takich rzeczy akurat w takim momencie to albo słabo ukrywana pochwała przemocy, albo przejaw wyjątkowej głupoty czy chęci wywołania skandalu.

1 polubienie