Co może oznaczać ciemno różowe światło, które od dobrych kilku miesięcy świeci się w bloku naprzeciwko?

Na czerwono?

To jest na zasadzie tego , że jest temperatura stała około 25 /35 stopni . Coś jak przy hodowli małych prosiaków / kuraków one tez maja czerwone przyjemne światełko pod którym się wylegują .

1 polubienie

Maryśka oprócz ciepła lubi duzo światła. To nie kurczaczek.

I czerwone lampy dają to ciepło które one potrzebuje . Bo tu chodzi głównie o ciepło i tetrahydrokannabiol .

Pracownica? Ciekawe czy oZUSowana i opodatkowana. No i pewnie dostaje bony na gwiazdkę z Funduszu Socjalnego :slight_smile:

2 polubienia

Nie przepadam za różem specjalnie - ślady zostawia tam i tu, tyle kolorów i akurat róż, hm muszę być uczulony chyba

1 polubienie

U mnie niedawno przemienili kwiaciarnię - na zewnątrz i w środku róż i fiolet, z kilometra widać - jak tam dojedziesz to skręć w prawo, potem jest półmrok

1 polubienie

Acha, znaczy się dzieci nie będzie :thinking:

Okno życia dla dziewczynek

2 polubienia

Nie sądzę by tam była biblioteka względnie czytelnia.

3 polubienia

Kto wie? Odrobina teorii przed praktyką?

Wisłocka? Czy Kozakiewicz?

Ladnie ilustrowane wydanie Kamasutry :joy::beers:

1 polubienie

@Petunia Stoi jakaś roślina na parapecie, ale… :thinking:

3 polubienia

To moze roslinka sygnalizacyjna? Jak po lewej to droga wolna? :joy::joy::joy:

3 polubienia

Ale za bardzo się nie przyglądaj :potted_plant::shushing_face: . My nic nikomu nie powiemy .:zipper_mouth_face:

3 polubienia

@okonek Sprawdzałam domofon. Na Ok 30 mieszkań większość tylko nr bez nazwisk - na piętrze - gdzie znajduje się to mieszkanie wszyscy figurują jako cyfry.

2 polubienia

@Petunia Okno jest widoczne z głównej ulicy która przebiega przez osiedle. Lampa umiejscowiona bardzo blisko okna. Po naszym osiedlu przechadzają się patrole policji - już pewnie dawno to przez nich zauważone…

1 polubienie

Pod latarnią najciemniej …

4 polubienia

To ja mam teraz podobne pytanie…
W domu obok,jakies 3 tygodnie temu,pojawila się lokatorka która 24 godziny na dobę,oswietla swój pokój na zielono-niebiesko.Wieczorami to nawet mruga…
Czy to, jak dla mnie, wariactwo,ma jakieś"uzasadnienie"?

1 polubienie