Na czerwono?
To jest na zasadzie tego , że jest temperatura stała około 25 /35 stopni . Coś jak przy hodowli małych prosiaków / kuraków one tez maja czerwone przyjemne światełko pod którym się wylegują .
Maryśka oprócz ciepła lubi duzo światła. To nie kurczaczek.
I czerwone lampy dają to ciepło które one potrzebuje . Bo tu chodzi głównie o ciepło i tetrahydrokannabiol .
Pracownica? Ciekawe czy oZUSowana i opodatkowana. No i pewnie dostaje bony na gwiazdkę z Funduszu Socjalnego ![]()
Nie przepadam za różem specjalnie - ślady zostawia tam i tu, tyle kolorów i akurat róż, hm muszę być uczulony chyba
U mnie niedawno przemienili kwiaciarnię - na zewnątrz i w środku róż i fiolet, z kilometra widać - jak tam dojedziesz to skręć w prawo, potem jest półmrok
Acha, znaczy się dzieci nie będzie ![]()
Okno życia dla dziewczynek
Nie sądzę by tam była biblioteka względnie czytelnia.
Kto wie? Odrobina teorii przed praktyką?
Wisłocka? Czy Kozakiewicz?
Ladnie ilustrowane wydanie Kamasutry ![]()
![]()
@Petunia Stoi jakaś roślina na parapecie, ale… ![]()
To moze roslinka sygnalizacyjna? Jak po lewej to droga wolna? ![]()
![]()
![]()
Ale za bardzo się nie przyglądaj ![]()
. My nic nikomu nie powiemy .![]()
@okonek Sprawdzałam domofon. Na Ok 30 mieszkań większość tylko nr bez nazwisk - na piętrze - gdzie znajduje się to mieszkanie wszyscy figurują jako cyfry.
@Petunia Okno jest widoczne z głównej ulicy która przebiega przez osiedle. Lampa umiejscowiona bardzo blisko okna. Po naszym osiedlu przechadzają się patrole policji - już pewnie dawno to przez nich zauważone…
Pod latarnią najciemniej …
To ja mam teraz podobne pytanie…
W domu obok,jakies 3 tygodnie temu,pojawila się lokatorka która 24 godziny na dobę,oswietla swój pokój na zielono-niebiesko.Wieczorami to nawet mruga…
Czy to, jak dla mnie, wariactwo,ma jakieś"uzasadnienie"?