Na czerwono?
To jest na zasadzie tego , że jest temperatura stała około 25 /35 stopni . Coś jak przy hodowli małych prosiaków / kuraków one tez maja czerwone przyjemne światełko pod którym się wylegują .
Maryśka oprócz ciepła lubi duzo światła. To nie kurczaczek.
I czerwone lampy dają to ciepło które one potrzebuje . Bo tu chodzi głównie o ciepło i tetrahydrokannabiol .
Pracownica? Ciekawe czy oZUSowana i opodatkowana. No i pewnie dostaje bony na gwiazdkę z Funduszu Socjalnego
Nie przepadam za różem specjalnie - ślady zostawia tam i tu, tyle kolorów i akurat róż, hm muszę być uczulony chyba
U mnie niedawno przemienili kwiaciarnię - na zewnątrz i w środku róż i fiolet, z kilometra widać - jak tam dojedziesz to skręć w prawo, potem jest półmrok
Acha, znaczy się dzieci nie będzie
Okno życia dla dziewczynek
Nie sądzę by tam była biblioteka względnie czytelnia.
Kto wie? Odrobina teorii przed praktyką?
Wisłocka? Czy Kozakiewicz?
Ladnie ilustrowane wydanie Kamasutry
@Petunia Stoi jakaś roślina na parapecie, ale…
To moze roslinka sygnalizacyjna? Jak po lewej to droga wolna?
Ale za bardzo się nie przyglądaj . My nic nikomu nie powiemy .
@okonek Sprawdzałam domofon. Na Ok 30 mieszkań większość tylko nr bez nazwisk - na piętrze - gdzie znajduje się to mieszkanie wszyscy figurują jako cyfry.
@Petunia Okno jest widoczne z głównej ulicy która przebiega przez osiedle. Lampa umiejscowiona bardzo blisko okna. Po naszym osiedlu przechadzają się patrole policji - już pewnie dawno to przez nich zauważone…
Pod latarnią najciemniej …
To ja mam teraz podobne pytanie…
W domu obok,jakies 3 tygodnie temu,pojawila się lokatorka która 24 godziny na dobę,oswietla swój pokój na zielono-niebiesko.Wieczorami to nawet mruga…
Czy to, jak dla mnie, wariactwo,ma jakieś"uzasadnienie"?