Na pewno mafijna tajna dziupla, gdzie obdzierają porwane studentki ze skóry. Polecam wedrzeć się potajemnie i podsłuchać pod drzwiami na wysokości dziurki od klucza. Tylko cichobiegi mieć na nogach…
Chyba karnawał jest to sobie mruga, co nie?
Jak już wspomniałem,to skrzyżowanie zieleni i niebieskiego,trwa od polowy grudnia.
Widocznie się sprawdziły te kolory.
Czy to jest oswietlenie całego pokoju, czy cis ci stoi np. na parapecie?
Sa takie urzadzenia do walki z eszelkiego rodzaju robactwem.
Albi po prostu lubi takie swiatlo w pokoju? Różnie z tym bywa - sa tacy, ktorzy nie zasną jesli nie jest calkowicie ciemno, inni potrzebują lampki nocnej czy nawet wlaczonego telewizora.
To jest skrzyżowanie zieleni i błękitu w całym pokoju.Ja to widzę tylko od strony parku więc nie wiem jakie są tego źródła.
Natomiast to mruganie parogodzinne wieczorami, przypomina po prostu dyskotekę.
Rano gdy wracam z pracy, ok. 5.45 najczęściej,wszystko swieci w najlepsze…
To jest antyzłodziej…na pewno.
Na jakas choinke troche za pozno, cyba że prawoslawna? Bo im się święta zaczęły.
Ja mam na werandzie takie lampki solarne - co prawda białe. W dzien się ładują i zapalają w nocy.
Właściwie nie wiadomo po co, ale sa.
W swieta mialam tez odobna girlandke z ledow, migala sobie a muzom, bo wieczorem na werandzie trochę zimno.
To jest murzynka.W dodatku, jak powiedział mi sąsiad,wprowadzila się z własną lodówka…Ciekawe jak tam wyglądają rachunki za energię…
Może pochodzi z kraju gdzie często występuje zorza polarna .
Ghana albo Nigeria.Raczej Ghana.
Przy tych cenach to faktycznie problem - ale po miesiacu (czy innym okresie rozliczeniowym) w przyblizeniu da się policzyc - wystarczy porownac zuzycie przed wlaczeniem lodowki do systemu i pozniejsze
Tam to nie ma zorzy . A może ona jakaś afrykańska czarownica ?
Jesteście gorsi niż te babcie sąsiadki w zw.radzieckim co szpiegowały i donosiły
Pewnie lampki choinkowe (niekoniecznie na choince - ludzie wieszają je jako dekorację w mieszkaniach). No i normalne że mrugają (ja bym dostał szału!)
-Somsiedzie, widział Pan, że ta czarna z naprzeciwka wprowadziła się z własną lodówką?
-Widziałem. Ale dziwna ta lodówka. Z jakimś dziwnym światłem. Co rano widzę, że ją często otwiera i miga błękitno-zielone światło.
.gadki szmatki.
Taśma LED z kontrolerem. Wszyscy mają pier*olca teraz na tym puncie.
Strach sobie lampki na choinkę kupić, bo zaraz się ktoś zainteresuje czy nie agencja…z nadzieją, że jednak tak i można opinie komuś zrobić…
Gdybyś przechodził obok mojego domu i spojrzał w okno, często prawie codziennie ujrzałbyś podobny widok. Sufit, czasem sciany oświetlone na najróżniejsze kolory, całość się zmienia jak w kalejdoskopie… Podejrzewam, że na niemieckim Pytamy padają pytania o te moje okno podobnie jak tutaj…
Tak myślałam…a on tu ptaszki wkleja