Co się chłopak ma stresować, skoro dochodzenie do prawdy akurat w tym przypadku bywa zbawienne na dłuższą metę.
Padłam
Birbant żaden bajer! Naturalność, ot co!
I tańczyć się możesz poduczyć…teraz mało osób umie tańczyć jak człowiek np. sambę disco. Chyba, że jesteś jednostką arytmiczną i/lub nie masz kasy.
Tak doby pomysł z tymi wakacjami. Może jakieś zapytanie czy wybiera się na jakiś koncert czy co tam się dzieje w okolicy (sporo imprez plenerowych latem).
Albo coś typu: Zespół X gra tu i tu. Wybierasz się?
Ja też padłam
@Bingola Tylko teraz wakacje. Najlepiej byłoby gdzieś się spiknąć pod żabką niby kolę kupując. Jest jeszcze opcja przejrzenia profilu na FB żeby wiedzieć czym koleżanka się interesuje i już będzie temat do napisania.
I pamiętaj: spotykaj ją przypadkiem. Zajmie Ci to czasu, ale są wakacje to masz go dużo
Kurde bele no nie wiem wstydze się troche tego napisać do niej niechce wyjść na debila
A myślisz, że ja mam lżej a starsza od Ciebie jestem,Jak nie zawalczysz, to się nie nauczysz, jak o szczęście walczyć. Potem sobie będzie pluł w brodę, że Ci jakiś koleś ją podstrzelił ;(
Masz racje muszę to zrobić napiszę do niej bo lipa będzie
@tom72828 Napisz jej coś. Cokolwiek. Co słychać? Jak jej wakacje mijają? Może ma ochotę na spacer, colę, koncert. Warto spróbować.
Przejrzałeś profil na FB czy wolna.
Jest wolna dziś napisałen hej ale nie wiem czemu cofnołem wysłanie wiadomości narazie nie odczytane jest te cofnięcie wiadomości
@tom72828 Daj znać jak Ci poszło. Powodzenia. Zwykłe cześć i co słychać też jest ok.
No tak jak pisałem wyżej napisałem hej ale coś mi strzeliło czy coś nobi cofnąłem tą wiadomość no i ona narazie tego nie widziała
“zawsze kobieta więcej czuje wstrętów do opieszałych, niżli do natrętów”
A cóż to za bzdura?
Ej nwm co teraz zrobić jak mówiłrm cofnąłem wysłanie wiadomości ona to odczytała tą usuniętą wuadomość i co teraz zrobić?