- Jestem za Braunem
- Bronie Ministra
- Jeden wart drugiego
0 głosujących
Jeden wart drugiego.
Dodalem odpowiedz w ankiecie.
Niech wam juz bedzie xd
Miał rację do momentu w którym mówi o potrzebie wiszenia.
Czyli bronisz pana ministra przed wieszaniem w razie czego ? Xd
Pani Marszałek Witek broni Pana ministra.
Nie można nakłaniać do zabijania.
Skrajnej prawicy wolno. Sieg heil!
Z nich to taka prawica jak ze Stalina demokrata Prawica dająca wszystkim kasę w ramach programów socjalnych dziwie się ludziom ze jeszcze tego nie zauważali
Wart Pac pałaca.
Ale ja o to do Brauna skierowałem. Do Konfederacji, znaczy się. Ostatnio słuchałem Bosaka. To nieuk jest. On nie ma pojęcia, o czym gada.
Fakt trochę nie pasowało mi to do PiS mój błąd
No coz pić na pohybel to juz nieelegancko, a grozic z mownicy sejmowej powieszeniem? Niby wrzaski na ulicy uchodzą na sucho, wieszanie kukiel i portretow tez, więc pewnie Braun uznal, że o poziom wyżej?
A za co mu grozil stryczkiem?
Tam w ogole juz sie niezle bagno zrobilo.
Zauwaza jak PIT zaczna rozliczac. I ceny w sklepach zaczna porownywac.
Bosak wie o czym gada.
To czarny faszysta
Mam wrażenie, że nie do końca. W niektórych tematach.
Bełkot? Jak nie wie to sobie wymyślił, a z mysleniem krucho. Bylejaki Jaki nie lepszy.
Ale najgorsze, ze ta choroba dotyka wszystkich, bez wzgledu na poglady jacys tacy niedouczeni???
To juz sienpogubic mozna w koncu czy ten caly faszyzm w europie to byla prawixa czy lewixa xD
Pewnje zalezy od punktu widzenia?
ogolnie to byl narodowy socjalizm - czyli skrzyzowanie populizmu z dyktatura(tyrania).
jednak w zaleznosci od kraju mialo to rozne odcienie - porownanie Niemiec/Austria z Wlochami czy Hiszpania - znajdziesz sporo roznic. czerwona odmiane faszyzmu nazywamy komunizmem.