Serio nie pan bo na pana trzeba mieć wygląd i opinię.
Nie wiem. Po tym co piszesz to nie wyglądasz na lewaka
Serio? ale tak myślisz czy tak jest?
Oprocz tego, ze od nowa upolityczniono prokurature - minister jest jednoczesnie prokuratorem generalnym to niestety zamiast prawo uporzadkowac robi sie voraz wiekszy balagan
Tak na dobrą sprawę pokaz mi jakąś ustawe z ostatnich pieciu - szesciu lat, ktora nie idzie prawie natychmiast do poprawki? O tym handlu w niedziele to juz nie wspomne, bo to kabaret. A jest tego więcej.
O prawie gospodarczym, faworyzowaniu KK TVPiS i takich drobiazgach jak wrzód w postaci spolek skarbu panstwa nie wspominajac.
Tak mysle, ze nie jestes
A jestem przeciwnikiem PIS
Ale moze masz jakies normalne poglady… dla mnie lewakiem na tym forum to w sumie jest admin takim najwiekszym (przynajmniej czasami mam takie wrazenie xD)
W sumie ja lewakiem moge nazzywac bardziej ograniczona grupe niz ktos bardziej prawicowy… Bo jezeli mialbym kwalifikowac do definicji ktorą podałem to duzo wiecej osob bym znalazl ale chodzi o fanatyzm juz jakis…
Nie obrażaj admina bo to normalny człowiek.
Normalny, ale w rozmowach z nim, gdy ja mam go za lewaka to on ma mnie za prawaka i tyle. To cos zlego ? XD
no masz takie prawo. Ale jeśli ty jesteś za pis to nie jesteś prawicowy.
A w sumie to skomplilowane… po pierwsze to z pisem to skomplikowane… to nie zalezy od moich pogladow jaka partie lubie… w polsce nie lubie opozucji od tak…
Ja też. ale spoko
Duzo osob z pogladami prawicowymi w polsce popiera pis (wiekszosc) i nie przeszkadza im to ze ze pis dziala jak lewica xd
Admin jest lewicowy w ramach przekonan prawicowych.
A sa tu ludzie o roznych pogladach i gustach - na ogol myslacych racjonalnie.
Nie poprę pis jeśli będzie w nim kaczyński, ziobro, macierewwicz
Jak ich nie będzie to i PiS odleci w niebyt.
Manson osobisicie nie mordowal. Wielu sedziow i genealow posylajacych ludzi na smierc nawet polowaniem sie nie zamuje.
W zyciorysie Franco pare trupow bys znalazl, w koncu zanim mianowal sie generalissimusem/caudillo/ostani zamyka drzwi byl zolnierzem. Dopiero potem zaczal sie wyslugiwac innymi. Ilu zabił Hitler? W
I wojnie udzial bral.
Tak na marginesie ta typowa trojca faszyzmu Franco, Mussolini, Hitler niespecjalnie prywatnie się lubili. Choc krzystali na tej znajomosci - jak np. Franco z obozu w Mathausen. Czy wysylajac najwiekszych fanatykow jako Blekitna Eskadre i Blekitna Dywizje.
Mlodych wilczkow sie pzbywal, posmakowali frontu wschodniego i zaczeli szefa doceniac