Ale trzeba mu przyznać jedno. Był niesamowicie ułożony jeśli chodzi o ubrania, wręcz perfekcjonista. Na 2 różne buty by sobie nie pozwolił.
I nieźle rysował.
Malował też nieźle. Nie rozumiem dla czego jego obrazy są nie uważane. Sztuka to sztuka nawet w wykonaniu psychopaty.
a tez…
Nieźle. Może, gdyby poszedł w tym kierunku, to byłby sławny z powodu malarstwa.
talentu platycznego odmowic Hitlerowi nie mozna - moglby zostac cenionym, uznanym projektantem mody lub w przemysle.
w koncu mundurki Niemcy mieli twarzowe.
zapraszam do Kochanowka…
ale go na nauki do Akademii Sztuki nie przyjeli.
wiec poszedl na skroty…
Podobno wiele nie brakowało a by się zajął remontami. I o tym pisze w Main kampf
Bohomazy też tworzył. Tam zaledwie kilka dziełek świadczyło o talencie. Większość była kiczowata.
No kicz kiczem lepiej wyglądają niż picasso. Miał pojęcie o perspektywie i światłocieniu.
Talent był, ale charakter miał drobnomieszczański i to wychodziło w jego obrazkach. Ale wielka szkoda, że sławę zdobył z innego powodu.
Twierdził że nie dostał się do akademii z powodu pochodzenia… A sam kilka lat później wybił miliony z powodu pochodzenia.
Picasso tez mial pojecie - tyle, ze poszedl dalej i zaczal eksperymenty z kubizmem.
a Adolf manieryczny byl - taki drobnomieszczanski w pejoratywnym tego slowa znaczeniu. ale to moje zdanie.
Nie no tam w tym “Hitler był lewakiem” to chodzilo o to ze byl lewicowy. Tu akurat lewak to po prostu lewica.
Ale ze w tym artykule podali przyklad tej okladki i ze niby jak to sie nie zgadzaja z tym ze to byla lewica.
A dzisiejszy lewak to taki nowoczesny oszolom fanatyk na jakims punkcie ktory kloci sie z konserwatyzmem w sumie no nie?
Wiec no w sumie… ekolodzy przypinajacy sie do drzew to tez lewacy XD
no i bedzie posel Braun szukal adwokata?
Taki to nie potrzebuje adwokata
Giertych w to chyba nie wejdzie.
Zglosza do prokuratury na pewno, ale Zerro bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia, bo nie sa to pierwsze obelgi, jakie lecą z mownicy sejmowej.
Ogolnie grozi, ze wystep Brauna pokaze jak system prawny w Polsce sie sypie.
Nie no Pan Jaroslaw Kaczynski na mownicy przy tym to takie delikatne zaczepki…
Giertych broni tylko opozycje TOTALNĄ xd
A dlaczego pokaze jak sie sypie?
A ja jestem lewakiem?