Co oni zwariowali? Pchaja sie do Kijowa zamiast siedziec w wygodnym fotelu

Albo zrozumie, co znaczy śmierć dzieci, nawet nie swoich.

1 polubienie

Joko…nie trzeba mieć dzieci żeby to rozumieć.
Wystarczy mieć serce i rozum…

1 polubienie

Ale zdajesz sobie sprawe, ze gdyby w polsce w unii w nato w usa rzadzili ludzie z takim mysleniem jak ty, to po 3 tygodniach wymienialibysmy sie juz pociskami atomowymi z putinem? Dlatego lepiej niech rzadzą rozwazni xd

Mam serce i wlasnie ROZUM

1 polubienie

Byle nie tacy jak ty bo będziemy wyalienowani jak tubylcy. Poza tym słowem nie wspomnialam żeby nasze wojsko pojechalo do Ukrainy. Wyobraźnia cię ponosi.Nie ma co z tobą dyskutować skoro wychodzi na to że mamy nie pomagać bo się narażamy.
A ty się w tym czasie do mysiej dziury schowaj .

Foczek, jak masz to serce, tak, jak piszesz, to nie pisz, że Polacy powinni dbać przede wszystkim o siebie. Dbają jak potrafią, ale nie można, normalnie nie można nie pomóc komuś tak bardzo krzywdzonemu, jak teraz Ukraińcy.
Nie można.

4 polubienia

Nie to ciebie wyobraznia ponosi, to ty mi teraz wmawiasz ze ja nie chce pomagac… nawet nie wiem na ktory moj post zareagowalas na poczatku bo przeciez ja nie napisalem wczesniej nic nadzwyczajnego…

:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:z mojego pierwszego wpisu naprawdę jasno widać do którego twojego sie odniosłam.:woman_facepalming:t3:

Trzeba myslec przede wszystkim o sobie… kazdy chce zeby Putin przegral… jednak ja wole zeby przegral nie niszczac wczesniej polski i polakow… a ty chyba o to nie dbasz…

A ok no tak juz widze xd polacy zgrywaja bohaterow porownujac do zachodu

A ić! :joy:
Chyba Cię złość ogarnęła i nie myślisz już co piszesz. Piszesz byleby pisać i dokuczyć. Mi nie dokuczysz, a sobie niepotrzebnie ciśnienie podniesiesz i będziesz miał kłopoty z zaśnięciem. :wink:

1 polubienie

I nie chodzi mi tutaj o zwyklych ludzi. Z tymi bohaterami… chodzi mi o wladze

Śliczna puenta egoizmu… Przede wszystkim to człowiek jest istotą stadną a myślenie przede wszystkim o sobie? To się wyklucza.
Są dziedziny życia gdzie myślenie przede wszystkim o sobie jest wskazane,natomiast w sytuacjach ekstremalnych,przede wszystkim należy myśleć o słabszych i potrzebujących pomocy. To właśnie jest istotą CZŁOWIECZEŃSTWA.
Pozostaje mi tylko współczuć tym,którzy mają cię na codzien.
Dobranoc.

1 polubienie

Ale kazda myslaca osoba z mojega otoczenia tak uwaza na temat tej wojny… myslac o sobie mam na mysli myslac o swoim kraju. Manipulujesz…

A patriotyzm to zacznij może od używania wielkiej litery pisząc Polacy,Polska.

1 polubienie

Manipuluję :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

Dobra przyzwyczailem sie juz ze masz trudny charakter i zawsze wybuchasz… balbym sie na zywo zapytac cie o godzine :rofl:

Mialem na mysli swoj narod. Ok

Wybucham??? :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:
Taaaaa taka jestem bombowa…

1 polubienie

Ponosza cie emocje. Nie ukrywasz ich…