Co robicie kiedy Słonko śpi?

Ale na swoją obronę napiszę,że cienki i słaby ci on.

1 polubienie

Kolegi @collins02 nie przekonasz…
Nawet jakby to byl ten dymiacy długopis :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

1 polubienie

Kolega @collins02 to stary rockowiec i zapewne nie takie grzeszki ma na sumieniu jak palenie ale się nie przyznaje :rofl:

2 polubienia

Przeciez się przyznal, że dawno temu palenie rzucił…
Ja to miałam komin w domu w postaci taty, za mlodu i to bardzo bo to tak od 15 do 18 lat palilam (oficjalnie, bo rodzic doszedl do wniosku, ze jak on zaczal palic majac lat 14 a nawet mniej i żyje to mi nic nie będzie. Umowa tylko była, ze w szkole mam nie stwarzac problemów wychowawczych, czyli jesli juz dymek, to nie dać się złapać), ale to nie moja bajka. Jak zaczelam nurkowac to poszło natychmiast w odstawkę.
A juz na sam zapach marychy reaguję stanem przedwymiotnym.
Oleju konopnego też…
Ogólnie ja mam raczej obojetny stosunek do wszelkiego rodzaju uzywek, jak ktos sie chce truc? ale negatywny w przypadku systematycznego nadużywania.

1 polubienie

Ja to tylko papierosy i to lekkie.Do innych rzeczy mnie nie ciągnie.Ale co Collins robił za młodu prócz palenia to tylko możemy sobie wyobrażać,oczywiście jeżeli mamy aż taką wyobraźnię :joy:

1 polubienie

Ja tam wolę o ludziach myśleć pozytywnie.
Poza tym co mozna było w tamtych czasach? Wina sie napić, papierosa zapalic, muzyki posłuchać i urwac się na wakacje “pod namiot”
Co czesto bylo taką szkołą przezycia, że Baear Grylls mógłby się uczyć…

1 polubienie

Gdybym miał czas to już bym nowy temat otworzył.Choćby z tego powodu :rofl:

1 polubienie

A folguj sobie Acan :innocent:
Wyobraznia,rzecz święta!
Dodam tylko że przez kilka lat,fajkę paliłem.Najczęsciej Clan i czerwoną Amphorę…Ale zapewne nie o takie “występy” Ci chodziło :wink:

2 polubienia