Co sądzicie o poczynaniach Prigożyna w Rostowie nad Donem oraz w

Logika wskazuje na przetrwanie
Tak zwana lewica wykazuje na zbyt duze rozdobnienie, a demokracja? Na dluzsza mete? To jak mawial moj dobry kumpel? ( kobiety tak dlugo nie zyja😜) konczy się wodka i kto skoczy na meline? Bedzie porzadna monopolka
Prezes i caly ten PiS czy inny pic moglby miec troche wiecej klasy w sensie, ze nie kazdy ciemny lud to kupi.
A Tusk ladniej wyglada w garniturze :innocent:
Co w przypadku Trumpa i Bidena? Jest niebezpieczne

2 polubienia

No dokładnie Pis stało się dosyć staroświeckie, używa argumentów trochę trubynowych…
Masz rację u kobiet Kaczy nie ma co szukać, to straci.
Chiałbym, żeby rządy się zmieniły, lecz naprawdę u nas wybór niewielki z dziedziny zdroworozsądkowej…

2 polubienia

Trybun ludowy mial w czasach rzymskich lepszą dykcje. :smile_cat::smile_cat::smile_cat:
Zreformowanie systemu? Jeśli chodzi o gospodarke? Wymaga to pomyslu.
Energie niby perpetuum mobile? odnawialne nie sa tym.
Ja licze, ze dozyje czasów kiedy pomysly na robocopa beda czyms co dziala. Naiwna jestem?
Politycy politykami a park autobusowy jezdzi, Solaris zreszta
Gorzej jest jak sie probuje gospodarke upolitycznic

2 polubienia

Dziękuję za zachętę, ale pierwszy raz Orwella czytałem jakieś 50 lat temu. później jeszcze ze dwa razy.
Nie odbieram Ci prawa do własnych poglądów, powiem więcej nie przeszkadzają one w naszej znajomości, bo uważam Cię za sympatycznego gościa.

4 polubienia

Pierwsze 10 Abramsów niedługo trafi na Ukrainę wraz pociskami z zuborzonym uranem