Co sądzicie o "szon patrolach"?

Nowy trend młodzieżowy w internecie

przejaw wczesny psychopatii. Jak sie ma tyle lat, co ci chlopcy to sie myje samochody albo zarabia w inny sposob na zachcianki a nie mysli o seksie uzewnetrzniajac swoja frustracje przy pomocy takich patroli.
Niegrzeczne jest uczenie moralnosci nieznane im dziewczynki w taki sposob i jest to ingerowanie w sfere wolnosci osobistej na chorym poziomie.
Ale w trudnych czasch rzadza psychopaci…co nie znaczy, ze nie mamy sie przed tym bronic. ps policja powinna wziac za pupe mlodziencow, zeby popracowali w DPS to by zobaczyli, jak bywa w zyciu

2 polubienia

Islamizacja zwyrodnialców.W Iranie mamy to od ok. 40 lat.
Z tym że oczywiście,po 40 latach,byle przecietny głoopek nie zdaje sobie z tego sprawy lub udaje że jest poza tym…
Orwell to geniusz…We wszystkim co się teraz dzieje,widać jego Rok 1984.
Tylko koszulki miewają rozmaite kolory.
Aby nie wdawać się w niepotrzebny dyskurs…Pacyfikować tych szczyli i to jak najszybciej,zanim sie to spodoba służalczej hołocie która zawsze w wynaturzeniach widzi najszybszy awans społeczny i staje się policją myśli…

4 polubienia

Jak za dawnych czasów..W sumie,masz rację!

3 polubienia

Banda psychopatów nam rosnie. Niczym hitlerjugend i pionierzy.

Ale jest to szerszy problem, nie tylko w Polsce.
Jak grzyby po deszczu rosną takie “mlodzieżowki” na calym swiecie.
Celem zawsze sa osoby lub grupy społeczne nie mieszczace sie w kryteriach patrolowców.
A umiejętności sterowania takimi trendami przy obecnej technologii jest dużo.
To nie Flash moby sprzed lat.

1 polubienie

Otóż to.

2 polubienia

To taki Ruch Obrony Granic w wersji przedszkole :slight_smile:

1 polubienie

Gorzej.

Jestem tego samego zdania, z tym, że te szon-patrole są o wiele groźniejsze.

3 polubienia

Dzieci nie znaja granicy miedzy zabawa a narzucaniem zachowań.
Jak sie w takim mózgu zakoduje przemoc, bezkarność i zachowanie stada owiec?
To homo sovieticus i hitlerjugend w jednym może okazac się wiecznie żywy.
To ma zasięg ogolnoswiatowy, może różnic sie obiektem atakow - ale zawsze zwiazane jest z tworzeniem armii dzielnych “pretorian” do walki z innoscia i wlonosvia innych. Bo to w tych patrolowcach" zostanie - jak sie zbierzemy pod czyims sztandarem to dopiero bedzie w nas siła…
A w kamasze by to zagonic, to się wojaczki odechce…
Choc najskuteczniejsze byloby osmieszenie i likwidacja przestrzeni, w ktorej działają?
Ale jak na razie placz, bo to biedne zagubione dzieci…
Tylko, że dzieci moga wyrosnac na potwory?
Poszczuc by taki patrol kozą w stringach?
I na tiktoka wstawic bużki?

1 polubienie

Ja rzuciłem okiem, co to takiego i ja jestem na nie.

1 polubienie

Dla mnie to powinno być uznane za stalking i powinno być karalne surowo od 15 roku życia. I zagrożone bezwzględną karą.

3 polubienia