Ile trwa zrobieniezzdneciao
Ile co? Popraw bo nie wiem o co chodzi
Zełeński stwierdził że jest gotowy odejść od władzy jeśli ma to przynieść pokój jego krajowi. Ciekawe co to oznacza?
Że połapał się iż nie jest w stanie bez Amerykanów kontynuować wojny. Nie wiem czy to właśnie oznacza. Być może wbrew pozorom wręcz odwrotnie
AfD stała się drugą największą partią w Niemczech. Bo dzisiaj wybory w Niemczech
Musk ale też Rosjanie pomagają AfD wygrać
AfD od swego zarania jest finansowana przez Putina. A także od skrajnie prawicowych organizacji w USA. Czy Musk też daje kasę, tego nie wiem.
Ktoś mądrze porównał Trumpa do Chruszczowa. Ta sama mentalność!
Było. Trwało 8 minut a Duda czekał przebierając nogami w gabinecie przez 1,5 godziny. Trudno o większy policzek dla przedstawiciela dużego, europejskiego państwa.
Z Muskiem? jego starlinki obsługuja zabawki. Kto da wiecej? Jesli grales ŵ pokera na trzezwo?
Moja ,nieco uśpiona w ostatnich latach,sympatia do Radka Sikorskiego,rośnie w oczach!!!
Być może nie zawsze się zgadzamy ale jednego mu nie odmówię.
On potrafi powiedzieć co myśli i wtedy,nie ogląda sie na innych.Teraz dowalił zimnowojennym islamcom z Iranu,zasilającym putina niemal od początku wojny.
Brawo Radek!
To takie rzadkie gdy w polityce okazuje się że mówi CZŁOWIEK
3 lata równe mijają wojny na Ukrainie dzisiaj
Ponad 100 brytyjskich sankcji na Rosję. UE też nakłada kolejne sankcje
Fridrish Merc mówi wprost że chce niezależnej Europy od Stanów Zjednoczonych
Radek? Swoje powie, co w polityce? Szajs
Przez przekręty z czasów rządu PiS Polska musi zwrócić 91 mln euro za oszustwa przy zakupie generatorów prądotwórczych, które miały dotrzeć na Ukrainę, jako pomoc humanitarna, ale nigdy się to nie wydarzyło. Chodzi o aferę Red is bad i RARS
Czyli kolejna akcja jak sie dorobic na cudzym nieszczęściu?
Tak, ludzie marźli, czekali a tamci przekręcili. A nasz prezent jeszcze się w koszulkach Red is dead fotografowal. Brawo.
I jak tego drania postawic pod sądem?
Da się, ale to potrwa trzeba chciec
Prawo anglsaskie i stanowione.
Dodaj do tego zeby łeb zarazie ukręcić
UE wydala więcej na zakupy od ruskich niż na pomoc Ukrainie.
W ekonomii jest takie pojęcie jak wymiana barterowa i moze tu Trumpa, a raczej siły, które pozwalaja mu gwiazdorzyc jednak wygraja ?