Na to wyglada. Ale poszedl na rympał.
Nawrocki przekonuje do siebie 24% sondażystów i może nie wejść do drugiej tury
Mentzen może go ograć. A to by była dla Jarosława Kaczyńskiego katastrofa
Ja osobiście wolałbym żeby to Nawrocki wszedł do drugiej tury bo uważam że to mniej niebezpieczne dla Trzaskowskiego
3 dni po przesłuchaniu Barbara Skrzypek zmarła. Jarosław Kaczyński obrzuca oskarżeniami obecną władze
Sławomir Mentzen coraz bardziej dogania Karola Nawrockiego. Coraz większą niewiadomą mamy w kwestii drugiej tury
Bosak skomentował to tak że PiS ma słabą dynamikę wyborczą
Mentzen za to na każdym razem mówi mniej więcej to samo. I nie rozmawia z dziennikarzami
Ale na szczęście konfederacja to partia proatlantycką zdaniem Leszka Sykulskiego
Jutro rozmowa telefoniczna Trumpa z Putinem
a sobie pogadaja…
cos mi sie wydaje, ze rozbior Ukrainy juz jest przesadzadzony. taka Jalta w miniaturze, tym razem byla w Dubaju.
Wątpię że Trump pozwoli na rozbiór Ukrainy. Chyba że masz na myśli utratę ziem które Rosjanie okupują
Mozna juz zaczac uczyc sie rosyjskiego w kartinkach…i nie chodzi o fiszki.
oczywiscie, a reszte zgarnia dla siebie. probujac przy tym z Europy zrobic ciecia do pilnowania jego dobytku przed Putinem.
ja mysle bardziej perspektywicznie - chinskiego.
Co to? Miałaś na myśli kartoniki?
Kartinka to po rosyjsku obrazek.
Raczej na nieszczescie…
Zależy z jakiej perspektywy spojrzeć
Putin z Trumpem rozmawiali półtora godziny. Pytanie co z tego wyjdzie
Podobno Putin jako były KGBista traktuje Trumpa jako osobę podaną na wpływy. Ale oby tak nie było
Z kazdej.poprzednio byla wona o ropę i skutki jej odczuwamy do dziś.
W Afganistanie skonczyla sie kleska i talibami
Tutaj się nie skończy Talibami
W Polsce co najwyżej
Tu sie może skonczyc duzo gorzej niz talibmi. Krasnoarmiejcmi na karku.
Polska powinna opłacać ukraińską armie po zakończeniu wojny. Żeby się nie skończyło drugim powstaniem chmielnickim
Tak jak teraz opłacamy podobno wg Radosława Sikorskiego Ukraińcom Starlinka Elona Muska
I tak jak nie opłacaliśmy wystarczająco dużej liczby kozaków w bodajże XVI czy tam XVII wieku
A co do krasnoarmiejców to Ukraińcy sobie radzą. Pytanie czy po wojnie zostanie na froncie wystarczająco dużo Ukraińców bo nie wierzę w żadną misję pokojową na linii frontu?..