To jest socjologia moim zdaniem Ukrainki sa zaradne kobietki
To o czym piszesz? To bardziej skomplikowane..
Jesli Polak jest po jasnej stronie mocy i sie sprawdza? Zaakceptuje przeszłość? To sa bardzo stabilne związki. Nawet jak nie sa małżeństwem. Ukaincy bywaja przemocowi.
Polacy? Niekoniecznie. Choc tradycyjnie bywa- ja sie narobię, a tyy w obejsciu. I zupa nie jest za słona
A nie, wzial, bo policja radzi: - unikaj alkoholu i substancji odurzających - ograniczają czujność i zdolność oceny sytuacji.
Pamiętaj! Ostrożność nie oznacza braku otwartości, lecz dbanie o własne bezpieczeństwo. @Devil to jest kandydat do odurzenia …jeszcze mu ostatnia piersiowke ukradnie jakas nimfa.
Z tego filmiku wynika że jeżeli Amerykanie odmoiliby dostarczania czołgów na Ukrainę to Turcy mogliby je dostarczać. Nie mówię o Altayach tylko o Leopardach. Dlatego Amerykanie dostarczają broń bo przynajmniej na tym zarabiają bo płaci Zachodnia Europa
Nie wiem. Jxk sie okaze, ze poza tym niewiele wiecej potrafi to malpi gaj die skonczy? Ja od soboty nie ogladam TV. Żadnej. Bo.jak nie polityka to reklamy zabawek, perfum i wmawianie, ze w ta pogode powinnam byc świątecznie szczesliwa? Zimno, leje, wiatr, lepka mgła. Tyle, ze choc dnia przybtwa.
To jest właśnie najgorsze, takie oswajanie patologii. Przez to mamy ponad milion wyborców, którzy głosują na cokolwiek co im podnosi ego. Wychodował ich kaczyński ale teraz konfa i alfons ich przejęli.
Ja to sie zastanawiam dlaczego normalne a tzw. wonyn gospodarczo swiecie wedrowki ludzi szukajacych innego, lepszgo??? swiata nazywa się ucieczką?
Czasem ludzie , czasem wywieje i dochodza do wniodku, że swiat jest ciekawy i wedruja dalej? Ale lokani “dcydenci” i wielu newsolapow, mogliby ztozumiec, że, czasy chlopa panszczyznianego przywiazanego do ziemi w zasadzie sie koncza w wielu miejsczach.