No to PiS się rozpadł. A przynajmniej wszystko na to wskazuje
Nie dobrze. Zyska na tym Braun i konfa. Wolę Morawieckiego niż Brauna. Morawiecki reprezentuje to lepsze bardziej centrowe PiS
Też tak uważam
Płoną lasy w Hiszpanii oraz we Francji
Karol Nawrocki podpisał ustawę kagańcową
Chociaż coś podpisuje
Podpisał też ustawę o kontroli rynku AI
Najpierw Lewica się rozpadła. Teraz PiS. Ciekawe co wyjdzie z przyszło rocznych wyborów
Morawiecki jest centrowym politykiem
Szczególnie jak policja za jego rządów pałowała kobiety. Morawiecki to zwykła konformistyczna menda, pójdzie tam gdzie widzi zysk.
Ponoć rozpad PiSu nie będzie sprzyjał PiSowi w wyborach dzięki temu że mamy tzw metodę Donta
Słyszałem o tym nie raz ale nie pamiętam na czym ona polega
Karol Nawrocki zawetował ustawę o podatkach dla koncernów paliwowych
Czy jakiejś tam
Poczekajmy do jesieni. Jak Morawiecki nie przekroczy 10% w sondażach, myślę, że on i jego poplecznicy z podkulonymi ogonami wrócą do swego pana.
Na razie w sondażach rozwój plus miało 6,2%
Ale Mateusz Morawiecki jest ponoć bardzo pracowity
Nie mówię, że mu jeszcze nie wzrośnie. I lepiej dla aktualnej władzy, żeby wzrosło. Ale jak słupki oklapną, to Morawiecki będzie całował jarozbawa po rękach by ten znów go przytulił.
We wrześniu wybory do rosyjskiej dumy i do tego czasu cicha mobilizacja a potem będzie już otwarta mobilizacja w Rosji
Ochotnicy się już skończyli w Rosji
Wiem.
W Berlinie w czasie parady równości libańczyk wjechał autem dostawczym w ludzi. 1 ofiara śmiertelna, wielu rannych. Trwa obława
Prezydent skierował do TK ustawę o zyskach firm paliwowych. Miała ona pomóc w obniżeniu cen paliw wywołanych wojną na bliskim wschodzie
Od 3 dni w Rumunii pojawiają się rosyjskie drony i są zestrzeliwane przez f-16