Po stronie Rosji to bardziej Kubańczycy niż Kolumbijczycy. I Nepalczycy…
W Brazylii jest dużo protestantów
Po stronie Rosji to bardziej Kubańczycy niż Kolumbijczycy. I Nepalczycy…
W Brazylii jest dużo protestantów
Wojny przyciągają też zboczeńców, zwyrodnialców i sadystów, chcących bezkarnie spełnić chore fantazje. I to chyba jedyna, albo jedna z bardzo nielicznych ich zalet. Dają szansę przetrzebienia takiego tałatajstwa! Może właśnie wlezie na minę i nikogo nie zdąży skrzywdzić.
Nie wiem jak to stoi prawnie, ale chętnych do walki po stronie Rosji i w Europie nie zabraknie. Sporo tam rozczarowanych muzułmanów nienawidzących USA.
Czeczeni z tego co wiem to teraz na tyłach strzelają do cofajacych się. Nie są już chętni do walki. W Dagestanie tak samo
Rosja robi czystki etniczne na Buriatach. To buddyści ale mają duży przyrost naturalny i istnieje obawa że mogli by się usamodzielnić
Nie wiem skąd niby muzułmanie się ściągają. Persowie dostarczają rakiety balistyczne i drony
W każdym bądź razie świat anglosaski jest bogatszy od Rosji. Ale Rosjanie mają północnych Koreańczyków ewentualnie
Kubanczycy to raczej walczyli w wojnach afrykanskich i pozniej byli instruktorami lub doradcami (rowniez w Polsce za PRL). Za czarni. Ale Wenezuela? Mają nadmiar zdesperowanych, glodnych i przesiaknietych pseudokomunistyczną ideologią.
Buriaci walczyli przecież w wojsku Putina. To raczej oni są na słynnym filmiku z ,kradzionym’’ kiblem, co tak mocno przezywa Nunu. Który tak naprawdę pokazywał niszczenie i plądrowanie dla zabawy.
Jak dewastują na do widzenia wojska ruskie, mogliśmy sami się przekonać w okolicach Bagicza.
Inna sprawa, że reszty dopełnili pewnie lokalni łachmyci.
Byłam na tym tym lotnisku jako mała dziewczynka, spedzając wakacje nad Bałtykiem. Te doły, gruzy, wyrwane gniazdka i umywalki, w domach, które zamieszkiwali, robiły wrażenie.
Podobno inne swoje osiedla, gdy wychodzili w 93, zostawili w podobnym stanie.
Po co to robili?
Może po to, żeby nikt się tam nie zapuszczał i czegoś tajnego przypadkiem nie znalazł?
Kubańczyk został pierwszym Afroamerykaninem w kosmosie.
Breżniew chciał propagandowo pokazać, jak ZSRR w przeciwieństwie do zgniłych, bandyckich i rasistowskich USA, jest ostoją i pokoju, równouprawnienia i braku dyskryminacji
To kto wie? Może teraz ich na front werbują?
Oni przecież USA za bardzo nie lubią
Wyjątkowo głupie hasło. Chyba właśnie chce mieć prawo zrobić ze swojego ciała trumnę(dla rozwijającego się w nim dziecka) skoro walczy o aborcję.
A od covida bardziej przejmowałabym się tym
Oni, tzn, krasnoarmiejcy wszedzie po sobie zostawiali spalona ziemię. A żyli w niewiele lepszych warunkach .
Nie tylko w Polsce
To co wyprawiali w DDR?
A tam niby byli “krócej trzymani” niż innych krajach…
No przynajmniej czasem wykazywali mniej niz 10 promili w organizmie, bo mimo wszystko te samoloty i helikoptery na glowy nie spadały. A czołgami po wódkę nie jezdzili.
Otóż to, a ludzie się nabierają na jakieś durne filmiki, że niby kible kradną, bo im to tak w tv powiedzieli
Bez przesady. Oni nie muszą kibli kraść. Są tacy co na głębokiej prowincji dalej kanalizacji nie mają, ale po co takim w takim razie kradziony kibel???
Czasem mnie przeraża z jaką prędkością ludzie łykają bzdurne informacje.
Dobre, ale czy to na pewno ruski?
Takie patenty można wszędzie wynaleźć.
U nas w Łodzi nie było daleko, by samochód się w taką doniczkę zamienił.
Ten na Legionów, to też było ciudo. Taki łódzki lagun.
To zabetonowane auto to kiedys widzialam w necie.
A foto jest z cyrylicowej strony, bułgarskiej niestety, trochę mnie zmyliło, bo bułgarski gdzies mi sie wymieszal na stare lata z rosyjskim, tam wiecej takich pomysłów.
https://www.art.satto.org/cvetya-v-toaletnata-chiniya/
Najlepsze, że sobie odjechało jakby nigdy nic i nikt nie zauważył.
Ja widziałam tylko dziurę, ale za to z bliska
Ponoc sposobem je wyprowadzili. A czort wie czy to jakis happening nie był?
Ruskie też znalazlam
Bez przesady! Są ulice w największej wsi, siedzibie gminy też nie ma kanalizacji, a to tylko 30 km od dużego, wojewódzkiego miasta w (teoretycznie) Polsce A - to nie głęboka prowincja.
No więc mówię! Propaganda. Ale ludzie w to niestety wierzą.
W internecie można wszystko umieścić.