Tzn?
Ole zyskał
Bo ujawniamy metode jak to niszczyć
Ruski system to ilość nie jakość. Nakryc sila ognia, zlokalizowac obrone i wyslac mieso armatnie
Na ile to prawda? Podobno dziala
Nie dojdzie do spotkania Andrzeja Dudy z Donaldem Trumpem. Chociaż miało mieć miejsce
Chociaż Andrzej Duda przyleciał. Oficjalnie że względów bezpieczeństwa
Nie jestem pewna, czy nazywanie przez Trumpa Dudy swoim wielkim przyjacielem jest dobre dla naszego kraju
Dla zdrowia? Oficjalnie???
A ja nie wiem czy trup powinien byc czyims prrzyjacielem?
Nie wiem. Ponoć że względów bezpieczeństwa. A jaki był prawdziwy powód to nie wiem
Duda to polecial do USA na oficjalne spotkanie dyplomatyczne w ONZ. Jako nasz przedstawiciel. W protokole jest powiedziane, że takim jest prezydent, król, książę czy nawet dyktator. W przypadku ZSRR byl to pierwszy sekretarz jedynej slusznej partii. Tak tez jest teraz z Chinami i kilkoma innymi krajami, gdzie zasady demokracji stoja pod znakiem zapytania.
A samo spotkanie Trump Duda w czasie kampanii wyborczej? Byloby co najmniej polityczną niezręcznością.
No popatrz, a w poprzedniej władzy było dokładnie na odwrót!
Czy to jest akurat tak do konca? Nie wiem czy rezygnacja tego rodzaju nie pozwala na zachowanie czesci przywilejów, w tym emerytalnych? Czasem dobrze jest z czegos zrezygnowac licząc na zysk w przyszlosci.
Wizowy raport NIKu mówi o 366 tysiącach wiz dla osób z krajów Afrykańskich przyznanych przez PiS
Afera z fortepianem Paderewskiego, który nie był jego. Zakupiono za 55tys.franków fortepian wart 10-15tys. a p.Gliński o jak ładnie się śmieje na zdjęciu z tego. Można znaleźć w necie.
Glinski to w ogole ma wiecej takich zakupów. Pranie pieniedzy?
Nagle “dali się oszukać”. … a ruskie prowokują Japonię naruszając jej przestrzeń powietrzną.
Coraz bardziej niespokojnie się robi.
Jak zostać doradcą w rządzie: Mieć 23lata, ukończyć studia za oceanem i jednocześnie być aktywnym w partii rządzącej i mieć tatę wpłacającego hojnie na tę partię.
A kto to taki?
Czasem młodzi mogą doradzic lepiej niż zmanierowany “ekspert”. A przynajmniej zaproponować inne spojr,enie na problem. Tylko, że akurat nie ci, ktorym tatus kupil synekurę.
Obywatelom Rosji dano 1838 wiz mimo ostrzeżeń ABW za PiSu
oj tam, oj tam…a mało to szpiegów u nas i tak siedzi od 100lat?