Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 6

Być może, ale bez względu na to kto to był, nikt nie powinien zabierać mojego terminu.
Odwołane wizyty (bo to i okulista i dermatolog- obie w grudniu) nie były spowodowane chorobami lekarzy. brakiem prądu w przychodniach, czy innymi kataklizmami. W rej. powiedziano mi, że przyjęto nieplanowanych pacjentów, z NFZ nie chce zapłacić za więcej niż zakontraktowano.
Nie mam żadnej niechęci do Ukraińców, pisałam przecież, że przyjęłam nawet matkę z 2 dzieci do siebie, później załatwiłam jej lokum w Poznaniu, bo u mnie na wsi pracy nie było.

nie taki pojedynczy, bo w obu przychodniach trafiałam na rozgoryczonych pacjentów, w takiej samej sytuacji.
Ale ja to mam “szczęście” do naszej służby zdrowia, to fakt. Książkę można by napisać

Tusk chce inwestować w polskie firmy biorąc przykład z polityki cłowej Donalda Trumpa

Fidesz wprowadził do konstytucji brak zgody dla parad równości

Kamiński i Wąsik znowu nie stawili się przed komisją

Trump wciąż nie ma pomysłu jak zakończyć te wojnę… Coś kompromituje się w tej kwestii

No, właśnie, z tym, że to już nie choroba., to zapaść.

Zawsze moze byc gorzej. Widzialam rumunski szpital w 2006.

Polskie organy ścigania wszczęły postępowanie po zawiadomieniu Generalnego Inspektora Informacji Finansowej, który wykrył potężne transfery pieniędzy z Ukrainy do banków w Polsce. Przelewy prowadzą do Tetiany K., szefowej komisji ekspertyz medycznych, która miała wystawiać fałszywe zaświadczenia pozwalające uniknąć wcielenia do armii
…tyle majatku nazbierala a dopiero w Polsce ja capneli. Tam dalej jest o samochodach, nieruchomosciach i wyrzucaniu pieniedzy przez okno (ale tylko pol miliona dol., bo iles razy tyle jeszcze miala) …ale dolar stanial, to stracila bidula

Szymon Hołownia chce zakazu smartfonów na zajęciach. Ale inni tego nie chcą

Chce, zeby dzieci w nerwice wpadly? Ja uwazam, ze na czas trwania samej lekcji to dobrze byloby jednak te smartwony w izolowanym kuferku złożyć.
Inna sprawa, ze to bron obosieczna, bo nauczyciele tez miewaja “swoje za uszami”

Jacek Hoga z Ad Army jest doradcą Mentzena a to jeszcze większy szur od niego…

Jest między innymi prorosyjski… Chce żeby kobieta była zależna od męża oraz chce powszechnego dostępu do broni…

Ale także jest wrogiem demokracji

Grzegorz Braun odwalał w Szpitalu w Oleśnicy w związku z przerywaniem ciąży zgodnie z prawem

Ale to szur i foliarz

Gorgia Melloni z wizytą w Białym Domu. A Witkoff w Paryżu

Ciekawe ile z takich spotkań wynika realnie

Mentzen traci w sondażach najwięcej bo aż 5% poparcia

Słabnie o aż jedną czwartą. Wpływ na to ma głównie jego pogląd o aborcji

Marco Rubio mówi że USA może odpuścić zakończenie wojny na Ukrainie. Amerykanie tracą cierpliwość i słusznie

Trump po raz pierwszy pokazał otwarcie że nie przepada za Zełeńskim

A Gorgia Melloni jest zwolenniczką wspierania Ukrainy. I dobrze

Formuła wyborcza Mentzena się wyczerpała. Tik-tok i hulajnoga to dużo za mało. Powtarzanie tego samego w kółko też nie przysparza punktów.

Może lepiej by się skupil na produkcji piwa? Choc wiekszosc opinii to
Mentzenówkę można zostawić dla fanów marketingu albo kolekcjonerów etykiet.
Kolegi @benasek bym nie namawiala do uzupelnienia kolrkcji kapsli. Ze względów humanitarnych.:grinning_face_with_smiling_eyes:

Może za bardzo wziął sobie do serca, że kłamstwo wielokrotnie powtarzane przeradza sie w prawde? To chyba Goebbelsa.

Ciekawe opinie o współpracowniku Mentzena z Ad Army