Być może, ale bez względu na to kto to był, nikt nie powinien zabierać mojego terminu.
Odwołane wizyty (bo to i okulista i dermatolog- obie w grudniu) nie były spowodowane chorobami lekarzy. brakiem prądu w przychodniach, czy innymi kataklizmami. W rej. powiedziano mi, że przyjęto nieplanowanych pacjentów, z NFZ nie chce zapłacić za więcej niż zakontraktowano.
Nie mam żadnej niechęci do Ukraińców, pisałam przecież, że przyjęłam nawet matkę z 2 dzieci do siebie, później załatwiłam jej lokum w Poznaniu, bo u mnie na wsi pracy nie było.
nie taki pojedynczy, bo w obu przychodniach trafiałam na rozgoryczonych pacjentów, w takiej samej sytuacji.
Ale ja to mam “szczęście” do naszej służby zdrowia, to fakt. Książkę można by napisać
Polskie organy ścigania wszczęły postępowanie po zawiadomieniu Generalnego Inspektora Informacji Finansowej, który wykrył potężne transfery pieniędzy z Ukrainy do banków w Polsce. Przelewy prowadzą do Tetiany K., szefowej komisji ekspertyz medycznych, która miała wystawiać fałszywe zaświadczenia pozwalające uniknąć wcielenia do armii
…tyle majatku nazbierala a dopiero w Polsce ja capneli. Tam dalej jest o samochodach, nieruchomosciach i wyrzucaniu pieniedzy przez okno (ale tylko pol miliona dol., bo iles razy tyle jeszcze miala) …ale dolar stanial, to stracila bidula
Chce, zeby dzieci w nerwice wpadly? Ja uwazam, ze na czas trwania samej lekcji to dobrze byloby jednak te smartwony w izolowanym kuferku złożyć.
Inna sprawa, ze to bron obosieczna, bo nauczyciele tez miewaja “swoje za uszami”
Może lepiej by się skupil na produkcji piwa? Choc wiekszosc opinii to Mentzenówkę można zostawić dla fanów marketingu albo kolekcjonerów etykiet.
Kolegi @benasek bym nie namawiala do uzupelnienia kolrkcji kapsli. Ze względów humanitarnych.