Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 6

Być może, ale bez względu na to kto to był, nikt nie powinien zabierać mojego terminu.
Odwołane wizyty (bo to i okulista i dermatolog- obie w grudniu) nie były spowodowane chorobami lekarzy. brakiem prądu w przychodniach, czy innymi kataklizmami. W rej. powiedziano mi, że przyjęto nieplanowanych pacjentów, z NFZ nie chce zapłacić za więcej niż zakontraktowano.
Nie mam żadnej niechęci do Ukraińców, pisałam przecież, że przyjęłam nawet matkę z 2 dzieci do siebie, później załatwiłam jej lokum w Poznaniu, bo u mnie na wsi pracy nie było.

nie taki pojedynczy, bo w obu przychodniach trafiałam na rozgoryczonych pacjentów, w takiej samej sytuacji.
Ale ja to mam “szczęście” do naszej służby zdrowia, to fakt. Książkę można by napisać

2 polubienia

Tusk chce inwestować w polskie firmy biorąc przykład z polityki cłowej Donalda Trumpa

Fidesz wprowadził do konstytucji brak zgody dla parad równości

Kamiński i Wąsik znowu nie stawili się przed komisją

Trump wciąż nie ma pomysłu jak zakończyć te wojnę… Coś kompromituje się w tej kwestii

1 polubienie

No, właśnie, z tym, że to już nie choroba., to zapaść.

2 polubienia

Zawsze moze byc gorzej. Widzialam rumunski szpital w 2006.

2 polubienia

Polskie organy ścigania wszczęły postępowanie po zawiadomieniu Generalnego Inspektora Informacji Finansowej, który wykrył potężne transfery pieniędzy z Ukrainy do banków w Polsce. Przelewy prowadzą do Tetiany K., szefowej komisji ekspertyz medycznych, która miała wystawiać fałszywe zaświadczenia pozwalające uniknąć wcielenia do armii
…tyle majatku nazbierala a dopiero w Polsce ja capneli. Tam dalej jest o samochodach, nieruchomosciach i wyrzucaniu pieniedzy przez okno (ale tylko pol miliona dol., bo iles razy tyle jeszcze miala) …ale dolar stanial, to stracila bidula

1 polubienie

Szymon Hołownia chce zakazu smartfonów na zajęciach. Ale inni tego nie chcą

Chce, zeby dzieci w nerwice wpadly? Ja uwazam, ze na czas trwania samej lekcji to dobrze byloby jednak te smartwony w izolowanym kuferku złożyć.
Inna sprawa, ze to bron obosieczna, bo nauczyciele tez miewaja “swoje za uszami”

2 polubienia

Jacek Hoga z Ad Army jest doradcą Mentzena a to jeszcze większy szur od niego…

Jest między innymi prorosyjski… Chce żeby kobieta była zależna od męża oraz chce powszechnego dostępu do broni…

Ale także jest wrogiem demokracji

Grzegorz Braun odwalał w Szpitalu w Oleśnicy w związku z przerywaniem ciąży zgodnie z prawem

Ale to szur i foliarz

Gorgia Melloni z wizytą w Białym Domu. A Witkoff w Paryżu

Ciekawe ile z takich spotkań wynika realnie

Mentzen traci w sondażach najwięcej bo aż 5% poparcia

Słabnie o aż jedną czwartą. Wpływ na to ma głównie jego pogląd o aborcji

Marco Rubio mówi że USA może odpuścić zakończenie wojny na Ukrainie. Amerykanie tracą cierpliwość i słusznie

Trump po raz pierwszy pokazał otwarcie że nie przepada za Zełeńskim

A Gorgia Melloni jest zwolenniczką wspierania Ukrainy. I dobrze

2 polubienia

Formuła wyborcza Mentzena się wyczerpała. Tik-tok i hulajnoga to dużo za mało. Powtarzanie tego samego w kółko też nie przysparza punktów.

2 polubienia

Może lepiej by się skupil na produkcji piwa? Choc wiekszosc opinii to
Mentzenówkę można zostawić dla fanów marketingu albo kolekcjonerów etykiet.
Kolegi @benasek bym nie namawiala do uzupelnienia kolrkcji kapsli. Ze względów humanitarnych.:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 polubienia

Może za bardzo wziął sobie do serca, że kłamstwo wielokrotnie powtarzane przeradza sie w prawde? To chyba Goebbelsa.

3 polubienia

Ciekawe opinie o współpracowniku Mentzena z Ad Army

1 polubienie