Właśnie wygląda na to że jest jak zacięta płyta bo non stop to samo mówi
Korwin przynajmniej brał udział w debatach co poniektórych… Z drugiej strony Mentzen ma większe możliwości na zwycięstwo niż Korwin
Właśnie wygląda na to że jest jak zacięta płyta bo non stop to samo mówi
Korwin przynajmniej brał udział w debatach co poniektórych… Z drugiej strony Mentzen ma większe możliwości na zwycięstwo niż Korwin
Atak 2 rakiet balistycznych w Sumach. 30 osób zginęło i ponad 100 rannych
Kolego, jak na rakiety balistyczne, strach na wroble
to ja prosze o fachowców i to @ZiraaeL? nie ma żartów z Twoimi zdolnosciami.
Ponoć kasetowe mogły być
O ciekawostka
Pole razenia i sposob przenoszenia broni?
34 i 117rannych Iskander M/kn23
Nowe studio faktów. Ponoć największe w całej Europie. Faktycznie zmiany robią wrażenie
Karol Nawrocki chce aby Polacy mieli pierwszeństwo do służby zdrowia przed Ukraińcami. Ale żadnych konkretów póki co nie przedstawia
Dodał że chodzi o Ukraińców nie pracujących w Polsce. Jak dla mnie to przesada
Już 35 zgonów. Trump stwierdził że Rosjanie się pomylili XD I że to wojna Joe Bidena a nie jego XD
W polskim górnictwie pracuje niewiele ponad 70 tysięcy ludzi. I powoli będą zwalniania bo węgiel wydobywania jest w bardzo kosztowny sposób.
A i elektrownie węglowe pomału będą w Polsce wygaszane
Jeff Bezoss wysłał całkowicie żeńską załogę. M. In. Kati Perry poleciała oraz przyszła żona Bezosa. Widać technologia się rozwija
Wylądowały już na pustyni
Bodajże w kosmos je wysłał czy gdzieś bliżej Ziemii
nikt nie poda szczegółów a ciągu minuty czy dwóch. A uważasz, że pracujący (czy niepracujący) Ukraińcy powinni “być obsługiwani” poza kolejnością? Dlaczego?
Oficjalnie nie są obsługiwani poza kolejnością. A to co opisałaś jest niezgodne z prawem.
Nawrocki to bredzi jak nawiedzony.
Nit się nie wychylil, że to wywazanie otwartych drzwi?
Bo kopertę grubszą dadzą?
Pisałem juz wcześniej - nic takiego nie ma miejsca, to są fake newsy ruskich trolli by wywołać antagonizmy i niechęć do Ukraińców. Byc może gdzies był jakiś pojedynczy przypadek, który tak sie ma do całości, jak wygrana w Lotto do milionów gających.
To znaczy az tak dobrze nie jast. Niestety zdarzaja sie przypadki , że koperta grubsza?
Ale NIE JEST TO NORMĄ.
Co to ruskiej propagandy?
To trafia na żyzny grunt jak xie okazuje?
teraz w ramach zachowywania poprawnych stosunkow pomaranczowy z USA nie potepi ataku na Sumy…
Niezgodne, ale jest. Jazda po pijaku też jest nie zgodna z prawem, są tacy, którzy jeżdżą.
Robienie badać prywatnym pacjentom na państwowym sprzęcie, w szpitalu, podczas dyżuru jest nieetyczne, jest nadużyciem, wręcz kradzieżą, a jednak tak się dzieje. Nie jestem jedyna, która tego doświadczyła. mm w rodzinie kogoś, kto robi to nagminnie i jeszcze się chwali, jako “obrotny” jest.
Lekarz, który mówi mi: jak zrobi pani zabieg na jedno oko u mnie, prywatnie, to na drugie wpiszę panią na NFZ, do szpitala, w którym pracuję, w przyspieszonym terminie.
Ale to co piszesz jest dowodem na to, ze system jest chory, a pacjent ma zdrowie chorowac?