Zdaniem płk Piotra Lewandowskiego Kijów ogłosił przemieszczenie 100 tysięcy wojsk ukraińskich z pozycji tyłowych na front
I dobrze bo Ci są wypoczęci a na froncie wykończeni
Zdaniem płk Piotra Lewandowskiego Kijów ogłosił przemieszczenie 100 tysięcy wojsk ukraińskich z pozycji tyłowych na front
I dobrze bo Ci są wypoczęci a na froncie wykończeni
I to jest pewnego rodzaju,ulga.Media bowiem,w swej uporczywej głupocie,sugerują że Konfa ma coś wspólnego z pisdzielcami.
Okres wyborów,byłby dobrym momentem by to wreszcie wyjaśnić.
Ale nic z tego.Polskie piekło.
Ważniejsza jest wspólna nienawiść wobec po…
@collins02 co do konfy? Pomimo to, ze mam to co mam to praca, troche inwestycji, nie zawsze trafinych i sporo szczescia? Niestety i chyba nie sa to dake news konfa jes wejsciowka do skrajnosci. A tu? Przykro mi, ale ja tego przyswajac nie będę.
Z ruskimi jedt problem, ze oni niczego nie musza…
Media mam wrazenie jak choragiewka sklaniaja sie ku partii aktualnie rzadzacej.
Niezupelnie. Ale fakt, zr TV to publiczną byn nie chce.
jeszcze zobaczymy w kwestii gazet i Orlenu. Bo tam jest niezla przewalka i setki synekur
A mi to zwisa kto wygra
W USA zorganizowano 57 lokali wyborczych. W obu Amerykach Polacy już wybierają
Zagadka dnia poprzedniego?
Mi nie “zwisa”
Ale co trzeba przyznac? Sa postepy w kwestiach wybierania.
Na tyle co dalo sie zorganizowac? W Alicante? Super.
Z glosowaniem elektronicznym i lisstownym bedzie dlugo problem. Ze wzgledu jak forsowano wybor Dudy na druga kadencje.
@Rodriguez mni e wpakowano ,a komuny jako “czynnik spoleczny” do komissji wyborczej. Za komuny Pierws,y sropien i bez falszowania wyborów? Ludzie chcieli byc na tak z PZPR. Kastlka , krzyzyk, urna
Czemu? Strach? A dlaczego dzis tak glosuja pisowe? Prawicowa lewica czyli Trzaskowski powinna wygrac w pierwszej turze.
Popraw błędy bo trochę nie wiem o czym piszesz
A powinny być niezależne…I o tym nie ma nawet co marzyć.
Moim zdaniem media są obiektywne a Mentzen ma po prostu też sporo wad
Zresztą jak wszyscy. Może jedynie nie pokazują wad obecnej ekipy i tylko tu dopatrywałbym się braku obiektywizmu
Wybacz ale chwilowo,nic mnie to nie obchodzi.
Nie tylko węgiel. Większy problem w Rosji jest z ziemniakami, jakkolwiek by to nie brzmiało. Wzrost ceny o 260%, a na Białorusi o 90%. Alkohol u nich podrożeje. I to tak, że nawet Putin może mieć kłopoty. W Rosji zabraknąć może wszystkiego ale nie wódy. I to wcale nie jest żart z mojej strony.
Oj kolego @birbant u nich FAS jest normą
Niedorozwoj plodu ze wzgladu na wplyw alkoholu na rozwoj tego?
Ruska hodowla? To juz powielanie schematu. Zderzenie cywilizacji? Musi nastapic i jakis polityczny azotoks by sie przydal?
Dlaczego Niemcy nie zdobyli Stalingradu? Przez zimę? Nie do końca. W tym mieście w pewnym momencie nie było co chlać. A z gruzu nie dawało się pędzić. No i wtedy to na prawdę ruskie się vqrviły…
Taa to jest teoria spiskowa
A oni sprowadzali ziemniaki czy jak że im brakuje?
Tai, sprowadzali. Jak zwykle nie byli samowystarczalni nawet w takiej sprawie.