Niby idą z PiSem na wojnę ale jak się okazuje tylko na niby. Pozostaje mieć nadzieję że ludzie mają swój rozum i będą chcieli powrotu do kompromisu aborcyjnego
Zresztą mi zwisa kto wygra te wybory
Niby idą z PiSem na wojnę ale jak się okazuje tylko na niby. Pozostaje mieć nadzieję że ludzie mają swój rozum i będą chcieli powrotu do kompromisu aborcyjnego
Zresztą mi zwisa kto wygra te wybory
Wszystko Ci zwisa?
Frekwencja 67,3% było
Grzegorz Braun nie krytykuje w ogóle Rosji w swoim światopoglądzie. Za to krytykuje Ukraińców i Żydów
To cały on. I taki ktoś dostał 6,3% głosów
Druga tura 1 czerwca
Donald Tusk ostro o tym że nie możemy oddać władzy ludziom którzy sprzedaliby polską wolność wschodowi
Mi to zwisa bo zawsze będzie można wyjechać na Zachód do pracy
Ale pamiętajmy że wielu chce powrotu do kompromisu aborcyjnego i Ci zagłosują na Trzaskowskiego
Mentzen zaprasza obu kandydatów na prezydenta do rozmowy w internecie…
Mentzen przyznał że części jego elektoratu bliżej do PiSu a drugiej części do KO
Kto lepiej wypadnie w rozmawie z nim, ten zgarnie jego głosy.
Putin oraz Trump są zadowoleni z trzeciej rozmowy telefonicznej w tej kadencji Trumpa. Ciekawe dlaczego oraz “co ustalili”
Za to UE ogłosiła 17 pakiet sankcji
Z tego co mówili u mnie Trump już kombinuje jak sie z tego "posrednictwa " wycofać?
Bo poprzednie 16 nie zadziałały?
W nocy z wtorku na środę, 20 maja, doszło do zdarzenia w barze Hotelu Poselskiego przy ulicy Senackiej w Warszawie. Znany aktor serialu „M jak miłość”, 54-letni Jacek K., będący pod wpływem alkoholu, zaatakował dwóch posłów Prawa i Sprawiedliwości.
Matecki jadl zupe na kolacje, Jacek K. mu przylal i przykal jeszcze drugiemu z PISu nazywajac uprzednio Ziobrę “ch..em”.
Co tam naprawde bylo i kto co pił? Czy jadł?
Jednego przymkneli.za promile, a w ogole skad sie tam znalazl?
A ci dwaj tak wiarygodni jak ich partia…
Coś tam zadziałały ale można bardziej dokręcić śrubę
Kaczyński stwierdził że tylko dzieci mogą uwierzyć w taki program. W domyśle program konfederacji
Mentzen stwierdził że nigdy poza debatami nie rozmawiał z Nawrockim i chce się spotkać z oboma kandydatami
Trump chce zbudować kosmiczną kopułę. Eksperci mówią że nie wcześniej niż za 7 do 10 lat
Ponoć Regan chciał taką stworzyć ale wtedy nie było technologii a dzisiaj już też. Ale będzie ona bardzo droga
Ma chronić Stany Zjednoczone przed wszystkim. Od dronów po rakiety balistyczne czy hipersoniczne. O zarówno jądrowych jak i nie jądrowych
A niby po co? Nie dotarlo do niego, ze wylecial z ukladu?
A niech buduje…
Do spółki z Izraelem?
Nie wiem czy to dobry pomysł na wydawanie pieniędzy bo mogliby ci inżynierowie pracować nad czymś istotniejszym
Rosjanie pokazali że pracowali nad czymś co trudno wykorzystać w wojnie na Ukrainie