Po 130 dniach Elon Musk kończy pracę Agencji Efektywności dla Donalda Trumpa
250 000 ludzi zostało wyrzuconych z pracy
Po 130 dniach Elon Musk kończy pracę Agencji Efektywności dla Donalda Trumpa
250 000 ludzi zostało wyrzuconych z pracy
No ponoc Yaro i Lechu tez się w paskownicy łopatkami z wrogami budowania zamkow z pasku bili?
To się jeszcze okaże? Kto pierwszy wyleci?
Na razie Trump walczy z uniwesytetami…
A gospodarka USA stoi w miejscu…
Przed pałacem prezydenckim propalestyński marsz o ile dobrze zrozumiałem
Ale zrobił, bo w ogóle nie wygląda na typa, żeby coś tam miał sobie pociągać, co niekoniecznie było oczywiste u jego rywala.
No właśnie, gospodarka głupcze stoi, ale to chyba dobry omen dla nas tutaj, tym bardziej, że głównych fabryk w Azji, tak z dnia na dzień nie da się usunąć.
To była parodia testu narkotykowego. W sam raz dla swojego elektoratu.
Jedynym miarodajnym testem jest zbadanie cebulki włosa. I ustalenie trwa ok dwóch tygodni. Co do Trzaskowskiego, to już dawno się przyznał, że w czasach studencki kilka razy palił marihuanę, która w wielu krajach jest legalna.
No i u Trzaskowskiego podejrzewa się, że w trakcie debat musiał się też czymś ożywiać, bo go wyraźnie chwilami nudziły. No ale mogła to być przecież jakaś herbatka z melisy.
To sukces, czy klęska? I bądź tu mądry.
To kluczowe określenie. W przypadku Nawrockiego nic się nie podejrzewa, jest mowa o twardych faktach. Gdyby Nawrocki był niewinny, złożyłby pozew w trybie wyborczym i w 24 godziny był oczyszczony, co dałoby mu przewagę. A mimo to, nie zrobił tego. A pozew cywilny? To się będzie ciągnęło minimum dwa lata. Zdumiewa mnie również, że tylu daje się nabierać na tak proste, banalne, prymitywne chwyty.
Co do natkotykow?koksiarz to on jest.
Na ringu niespecjalnie mu chyba wychodzilo?
Zamiatanie pod dywan…
Co mnie zastanawia? Biorac pod uwage, ze czasem do tego lokalu wyborczego trzeba dotrzec i kilkaset kilometrow? Liczba wyborcow głosujących poza Polską?
Czym to sie skonczy? Zaskoczyla mnie Kanada, gdzie Nawrocki wyszedl na prowadzenie?
Z narkotykami? Owszem mialam możliwość przeżucia listka koki. Prosto z krzaczka hodowanego przez peruwianskich imigrantów w doniczce. Od kawy czy herbaty w tym stężeniu to sie w działaniu nie rozni. Czy dziala uzależniająco? Nie, ale juz inne tego typu substancje? Jak nikotyna? Kropla tego jest w stanie zabic slonia. A promowanie samozatruwania?
U mnie na niedzielnych obiadach u babci, mamy taty byl zwiczaj aperitiwu. I jako dziecie niewinne dostawalam kieliszek gronowego wina “na apetyt” Ty myslisz, ze pierwszy to skutkowal?
Moze w teorii…
Babcia miala zwyczaj niedzielnego rosolu, czy innej zupki na pierwsze danie, po przystawkach. Fuj, ja zup nie cierpię. Owszem consome, bulion do wypicia, ale krupnik czy jarzynowa? Trucizna…
Pisałem ju tutaj o tym. W 2002 przypadkowo znalazłem się w Gdyni i wstąpiłem na strefowy turniej mistrzostw Polski chcąc spotkać się z dawnymi kolegami. I akurat trafiłem na walkę młodego Nawrockiego, którą wygrał, ale sama walka była trocinowata. On miał wtedy 17 albo 18 lat. Nawet później zamieniłem z nim zdanie gratulując wygranej. Nic więcej. Ale opinia trenera o nim była kiepska. Powiedział, że ten chłopak kariery w boksie nie zrobi, interesuje się tym co nie trzeba. To był taki epizod, którego nie miałem w pamięci, dopiero jego kandydatura przypomniała mi o tym. Na początku nie kojarzyłem ale jak zobaczyłem zdjęcia i informacje o nim, to zaskoczyłem.
Pewnie w boksie i ogolnie w sporcie trzeba bic sie zgodnie z jakimis regulami…a tutaj…no coz..
Amerykańscy senatorowie chcą nakładać na Moskwę kolejne sankcje za ociąganie się w rozmowach pokojowych
Co oni chca? Gwiazki z nieba?
Gorzej, bo wychodzi na swiatlo dzienne manipulacja chorym Bidenem.
Co masz na myśli?
Biden ma zaawansowanego raka prostaty z przerzutami.
Nie wiem czemu tak dlugo jego stan maskowano?
Kak y Lamala dostala o poczatku szanse na kandydowanie? To moze Trump mial wieksze klopoty z prezydentura? Lub nie byby prezydentem?
Frekwencja już wyniosła 54%
Obawiam się że kobiety stracą wiarę w przyszłość w Polsce
A w najlepszym razie odłożą kwestię potomstwa na następne 5 lat