przekonani o swojej boskosci przegrali z Rafalem…a Mucha, jak prawde powiedziala, to ja wylali.
To juz zaczyna byc jak waz zjadajacy wlasny ogon.
A co zrobi Nawrocki to zobaczymy.
Na razie szuka zaplecza politycznego, romowy z Konfą?
PiS to PiS, ale plan B nie zaszkodzi…
Rząd Tuska robi wszystko by przegrać w 2027. To już nie jest to na co głosowałem 15 października 2023
A jak się zachowuje bo nie jestem w temacie?
PiS dalej stawia na Jarosława Kaczyńskiego. A więc wszystko po staremu
Kaczyński jak zwykle grozi Niemcami
A ja się już z tym pogodziłem
Zełeński odznaczył w Kijowie Andrzeja Dudę orderem wolności
To było najwyższe odznaczenie jakie może otrzymać obywatel innego kraju
To była ostatnia tego typu wizyta bo teraz będzie Karol Nawrocki prezydentem
Podobno Fidesz na Węgrzech ma niskie poparcie
Bo problemy gospodarcze i chyba inflacja
Jaja w Budapeszcie. 200 tysiecy luda na teczowej paradzie International LGBT Pride Day. Nielegalnej wg Orbana.
Policja się ugiela i kontrmarsze skrajnej prawcy (legalne)skierowali inną trasą.
W ogole wiecej ostatnio w tych marszach polityki niz tęczy… W wielu krajach.
Jakby na prawicy homo nie bylo?
W tym roku w Hiszpanii mija 20 lat od wprowadzenia legalnych zwiazkow homo na prawach malzenstwa, z mozliwoscia adopcji wlacznie, z prawami i obowiązkami z tym zwiazanymi. I co? Kury jajka znosza, krowy mleko dają. A ilu poltykow zaliczanych do tzw. centroprawicy “wyszlo z szafy”?
Tylko chłopcy ze skrajnej ciagle robia miny macho, kobitki udaja swiete i zgodnie pie… o dobru dzieci deprawowanych przez pederastow, tradycyjnie nie odrozniajac tego od pedofilii. No coz, w kruchcie to chowane, wiec moze miec klopoty z nomenklaturą.
Jarosław Kaczyński wspomniał o swojej mamie. — Trzeba jej podziękować za to, że wybrała mi takie ładne imię — powiedział, uciszając tym samym tłum, który skandował “Jarosław”. — Nadała mi je dlatego, bo o źródłosłów tego słowa, tego imienia, została zapytana na egzaminie, bo była studentką polonistyki, i bardzo jej się spodobało — wyznał prezes partii.
Kaczyński zapowiedział też, że ugrupowanie ruszy z “kampanią podziękowań w Polsce”
ps ja sobie wypraszam, zeby mi dziekowano, bo ja sie nie czuje,zby bylo za co.
Ocieplanie wizerunku?
Jakos synusia w kulcie szacunku do jezyka ojczystego nie wychowała? Bo styl wypowiedzi? A moze pozalowala na logopedę?
Przyklady by mnożyć.
Nowe rozdanie w PiS
Wiceprezesem PiSu zostanie Czarnek
Największe naloty na całą Ukrainę. Ponad 470 dronów i ponad 60 rakiet
Wiceprezes to stanowisko honorowe. Niestety (dla Czarnka pracy w gabinacie Nawrockiego i bycia poslem nie da sie pogodzić.
Ciekawe kogo prezes na nadzorcę wyznaczy?
Złapali go?
Nie, ale wojsko udostępniło Bayraktara.
Trochę sobie potrenuja w terenie.
Partyzanci tam najpierw z Niemcami potem z komuna wojowali do lat 50. Jak gosc tam sie wychował i jeszcze klusowal to tego Rambo z obrzynem bedzie ciezko złapać.
Mają go wziąć głodem i zmęczeniem
Nie tak szybko.
To co prawda nie dzungla, ale tez nie miejski park.
Lato jest, ciepło., moze on mie Bear” Grylls, ale na swoim terenie tak łatwo nie umrze z głodu.
Pytanie czy psychicznie wytrzyma i zywego go dopadną?
Las też daje pożywienie i wodę
Szef MSZ Słowacji Juraj Blanar zaproponował powrót do dialogu z Rosją i zasugerował konieczność wybaczenia jej.
Wlasnie o tym piszę.
A sidla czy jakies wnyki to pewnie ma zadolowane, w domu tego nie trzymal, broni pewnie tez nie.
Niby zaciesniaja krag poszukiwan, ale nawet przy 500 osobach nieobytych z takim terenem przegapic mozna.
Rutkowski oczywiscie sie juz ujawnił , juz go widze w tym lesie. Predzej sie na tym zlotym lancuchu na pierwszej jodle sie powiesi…