Po tym jak Szymon Hołownia w nocy spotykał się z Jarosławem Kaczyńskim oraz Adamem Bielanem nie zostanie on bodajże wiceprezydentem
Hołownia na urlopie w momencie rekonstrukcji rządu
A w Polsce jest wiceprezydent???
Trump dał Putinowi 50 dni
Właśnie coś czułem że źle zrozumiałem i dlatego napisałem “bodajże”
Nowym trenerem w piłce nożnej będzie Urban
Na corocznej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja na Jasnej Górze pojawili się politycy Prawa i Sprawiedliwości. W wydarzeniu udział wzięli najważniejsi przedstawiciele partii Jarosława Kaczyńskiego jak choćby Przemysław Czarnek czy Mariusz Błaszczak. W sieci pojawiły się nagrania, na których widać, jak śpiewają i tańczą do religijnych pieśni. Nie zabrakło także listu od prezesa największego ugrupowania opozycyjnego w Polsce.
..dzikie stwory ludyczne..
Uczciwie mowiac za bardzo mi się nie kojarzy, ale nie musi…
Mam nadzieję, ze ekshumacji nie bedzie, bo tu by liczyc na cud?
No zające, pogadamy ..
No nie mam z czym gadać? Od tego sa podobno sekstelefony…
Jak opisuje Onet, do prokuratury wpłynęło zawiadomienie w sprawie możliwego doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem wielkiej wartości. Sprawa dotyczy mieszkania w centrum Wrocławia. 75 proc. udziału w nieruchomości w zamian za dożywotnią opiekę, miała przejąć Marta Morawiecka — siostra byłego premiera.
Tusk niech myśli o emigracji. Ziobro nie da mu żyć od 2027.
Kobiety też niech to przemyślą
zostana tylko te w wieku menopauzalnym…i muszki owocowki
Duda ułaskawił Bąkiewicza. Miał prace społeczne i nawiązkę 10 tys za uderzenie aktywistki LGBT
Popisuje sie w końcówce.
Edit.
Sąd umorzyl sprawe zatrzymania “prezydenckich gości” czyli Kaminskiego i Wojcika to się “zemscił”
Ale zapłacić ten damski bokser musi, tyle, ze w parkach psich g… sprzatac nie będzie…
Dragon Grace leciał na Ziemię z prędkością 27000km/h. Rozgrzał się na 2000 stopni Celsjusza
I ekipa (m in Sławorz Uznański Wiśniewski) ze stacji kosmicznej w kapsule Dragon Grace powrociła na Ziemię
Mark Rutte powiedział obok Trumpa że upewnią się czego potrzebują Ukraińcy aby im to dostarczyć
Kanada, Holandia, Francja, Niemcy i Skandynawie będą się tym zajmować
A Trump chce wysłać pomoc dla Ukrainy wart nawet 10 mld dolarów
Trump zniecierpliwiony mówi o bombardowaniu Moskwy
Orzeł wylądował. Kontrolowany zjazd z 400 km sie udał.
Wielka Brytania i Polska pewnie też. Chociaż Polska musi sama się zbroić
Nawiazke musi zaplacic, bo to z powodztwa cywilnego. Psich g… tylko sprzatac nie będzie. A i kara nie ulegla zatarciu.