Po tym jak Szymon Hołownia w nocy spotykał się z Jarosławem Kaczyńskim oraz Adamem Bielanem nie zostanie on bodajże wiceprezydentem
Hołownia na urlopie w momencie rekonstrukcji rządu
![]()
A w Polsce jest wiceprezydent???![]()
![]()
![]()
Trump dał Putinowi 50 dni
Właśnie coś czułem że źle zrozumiałem i dlatego napisałem “bodajże”
Nowym trenerem w piłce nożnej będzie Urban
Na corocznej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja na Jasnej Górze pojawili się politycy Prawa i Sprawiedliwości. W wydarzeniu udział wzięli najważniejsi przedstawiciele partii Jarosława Kaczyńskiego jak choćby Przemysław Czarnek czy Mariusz Błaszczak. W sieci pojawiły się nagrania, na których widać, jak śpiewają i tańczą do religijnych pieśni. Nie zabrakło także listu od prezesa największego ugrupowania opozycyjnego w Polsce.
..dzikie stwory ludyczne..
No nie mam z czym gadać? Od tego sa podobno sekstelefony…
![]()
Jak opisuje Onet, do prokuratury wpłynęło zawiadomienie w sprawie możliwego doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem wielkiej wartości. Sprawa dotyczy mieszkania w centrum Wrocławia. 75 proc. udziału w nieruchomości w zamian za dożywotnią opiekę, miała przejąć Marta Morawiecka — siostra byłego premiera.
Tusk niech myśli o emigracji. Ziobro nie da mu żyć od 2027.
Kobiety też niech to przemyślą
zostana tylko te w wieku menopauzalnym…i muszki owocowki
Duda ułaskawił Bąkiewicza. Miał prace społeczne i nawiązkę 10 tys za uderzenie aktywistki LGBT
Popisuje sie w końcówce.
Edit.
Sąd umorzyl sprawe zatrzymania “prezydenckich gości” czyli Kaminskiego i Wojcika to się “zemscił”
Ale zapłacić ten damski bokser musi, tyle, ze w parkach psich g… sprzatac nie będzie…
Dragon Grace leciał na Ziemię z prędkością 27000km/h. Rozgrzał się na 2000 stopni Celsjusza
I ekipa (m in Sławorz Uznański Wiśniewski) ze stacji kosmicznej w kapsule Dragon Grace powrociła na Ziemię
Mark Rutte powiedział obok Trumpa że upewnią się czego potrzebują Ukraińcy aby im to dostarczyć
Kanada, Holandia, Francja, Niemcy i Skandynawie będą się tym zajmować
A Trump chce wysłać pomoc dla Ukrainy wart nawet 10 mld dolarów
Trump zniecierpliwiony mówi o bombardowaniu Moskwy
Orzeł wylądował. Kontrolowany zjazd z 400 km sie udał.
Wielka Brytania i Polska pewnie też. Chociaż Polska musi sama się zbroić
Nawiazke musi zaplacic, bo to z powodztwa cywilnego. Psich g… tylko sprzatac nie będzie. A i kara nie ulegla zatarciu.