Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 7

Po tym jak Szymon Hołownia w nocy spotykał się z Jarosławem Kaczyńskim oraz Adamem Bielanem nie zostanie on bodajże wiceprezydentem

Hołownia na urlopie w momencie rekonstrukcji rządu
:thinking:

2 polubienia

A w Polsce jest wiceprezydent???:joy::joy::joy:

2 polubienia

Trump dał Putinowi 50 dni

1 polubienie

Właśnie coś czułem że źle zrozumiałem i dlatego napisałem “bodajże”

Nowym trenerem w piłce nożnej będzie Urban

2 polubienia

Na corocznej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja na Jasnej Górze pojawili się politycy Prawa i Sprawiedliwości. W wydarzeniu udział wzięli najważniejsi przedstawiciele partii Jarosława Kaczyńskiego jak choćby Przemysław Czarnek czy Mariusz Błaszczak. W sieci pojawiły się nagrania, na których widać, jak śpiewają i tańczą do religijnych pieśni. Nie zabrakło także listu od prezesa największego ugrupowania opozycyjnego w Polsce.

..dzikie stwory ludyczne..

2 polubienia

Uczciwie mowiac za bardzo mi się nie kojarzy, ale nie musi…
Mam nadzieję, ze ekshumacji nie bedzie, bo tu by liczyc na cud?
No zające, pogadamy ..

1 polubienie

No nie mam z czym gadać? Od tego sa podobno sekstelefony…

2 polubienia

:joy: :roll_eyes: :smiling_face_with_sunglasses:

1 polubienie

Jak opisuje Onet, do prokuratury wpłynęło zawiadomienie w sprawie możliwego doprowadzenia do niekorzystnego rozporządzenia mieniem wielkiej wartości. Sprawa dotyczy mieszkania w centrum Wrocławia. 75 proc. udziału w nieruchomości w zamian za dożywotnią opiekę, miała przejąć Marta Morawiecka — siostra byłego premiera.

1 polubienie

Tusk niech myśli o emigracji. Ziobro nie da mu żyć od 2027.
Kobiety też niech to przemyślą

3 polubienia

zostana tylko te w wieku menopauzalnym…i muszki owocowki

2 polubienia

Duda ułaskawił Bąkiewicza. Miał prace społeczne i nawiązkę 10 tys za uderzenie aktywistki LGBT

2 polubienia

Popisuje sie w końcówce.
Edit.
Sąd umorzyl sprawe zatrzymania “prezydenckich gości” czyli Kaminskiego i Wojcika to się “zemscił”
Ale zapłacić ten damski bokser musi, tyle, ze w parkach psich g… sprzatac nie będzie…

2 polubienia

Dragon Grace leciał na Ziemię z prędkością 27000km/h. Rozgrzał się na 2000 stopni Celsjusza

I ekipa (m in Sławorz Uznański Wiśniewski) ze stacji kosmicznej w kapsule Dragon Grace powrociła na Ziemię

Mark Rutte powiedział obok Trumpa że upewnią się czego potrzebują Ukraińcy aby im to dostarczyć

Kanada, Holandia, Francja, Niemcy i Skandynawie będą się tym zajmować

A Trump chce wysłać pomoc dla Ukrainy wart nawet 10 mld dolarów

Trump zniecierpliwiony mówi o bombardowaniu Moskwy

Orzeł wylądował. Kontrolowany zjazd z 400 km sie udał.

1 polubienie

Wielka Brytania i Polska pewnie też. Chociaż Polska musi sama się zbroić

Nawiazke musi zaplacic, bo to z powodztwa cywilnego. Psich g… tylko sprzatac nie będzie. A i kara nie ulegla zatarciu.

2 polubienia