Ten co mógł więcej od Mentzena zrobić, mądry gościu z niego.
Ja też nie wiem gdzie znaleźć. Po prostu było w faktach
Tusk dostał wotum zaufania i większość koalicyjna pozostaje zjednoczona
A PiS w kuluarach sejmowych zamiast na sali sejmowej
Rząd zrozumiał że większość Polaków ma poglądy konserwatywne i centrowe
I wyciągną z tego wnioski
Karol Nawrocki już mówi że “nie podpisze rozejmu z Tuskiem”. Także już wiadomo że współpracy nie będzie
Joanna Mucha mówi że będą Karola Nawrockiego zasypywać ustawami aby pokazać że nie zależy mu na dobru Polski
Większość Amerykanów popiera kontrolę nielegalnej migracji. A wątpliwości mają jedynie do metod jakimi się to robi
To tak w kontekście zamieszek w Los Angeles
Nadzieja matką…
Nawrocki, ze grzecznie przypomnę rozne rzeczy mówił. Nawet to, ze ma jedno mieszkanie…
Migracja u nich, tak łatwo nam tutaj z Europy oceniać, a jakie my podejmiemy decyzje wobec masówki migracyjnej, która się szykuje, zwłaszcza z kraju, który otwarcie prowadzi z nami wojnę hybrydową, a my wobec niego jesteśmy pełni ukłonów…niczym nasz pierwszy kierownik.
Ciekawe kto im będzie sprzątał i trawniki strzygł?
Wszystkich chyba nie wywiozą a jedynie ich nadmiar. Chyba nie popełnią błędu UK
Katastrofa samolotu Air India. Nie żyje około 300 osób
Pierwszy raz tego typu maszyna się rozbiła a rozbiła się w Achmadabadzie
Większość ofiar to Hindusi. Potem Brytyjczycy, Portugalczycy i jeden Kanadyjczyk
Co najmniej 60 osób przewiezionych do szpitali
Pytanie jak po wotum zaufania będzie wyglądać rekonstrukcja rządu. Mogą być różne zmiany
Chodzi o sprawczość rządu
Rusza misja informacyjna w wielu krajach w 6 językach że polsko-bialoruska granica jest dla nich zamknięta
Izrael dokonuje ludobójstwa na Strefie Gazy
Jakiego błędu UK?
Ze ograniczono imigracjie chccac zmobilizowac rodzima siłę roboczą od pokolen bujajaca się na kolejnych socjalach?
Nie wiem co im z tego wyszło, bo ostatnio gospodarki UK nie śledzę, ale zdaje się, że zamienil stryjek siekierke na kijek z ta migracja.
Nie dosc, ze nikogo nie wyrzucilit to jesczcze im inport czrnego luda wzrósł.
Nocny atak Izraela na Iran. Chodzi o to żeby Iran nie zbudował broni jądrowej
Turcja oskarża Benjamina Netanjahu o chęć rozpętania wielkiej wojny w regionie
Stany Zjednoczone dostarczają Izraelowi (zamiast Ukrainie) broń do stracąnia irańskich dronów shahed
Będziemy produkować amunicję w Polsce w Pionkach
Jednak 290 osób zginęło. Jedyna osoba która się uratowała to pewien Brytyjczyk. O ile dobrze zrozumiałem to wyskoczył przez okno
Brytyjczyk ale hinduskiego pochodzenia