Co tam u Was, moje Pączusie?

Ale ja mam chruściki z piwem. Czyli jakby dwa w jednym. :smiley:

Wystarczy 15 min z hula-hopem i już po kłopocie :slight_smile:

Czytałam wczoraj o lepszej metodzie. Pączek ma 300 kalorii. Intensywne jedzenie jednego pączka zużywa 10 kalorii. Należy więc zjeść 30 pączków żeby spalić tego jednego pączusia.

3 polubienia

Dobry faworek nie jest zły
Nie mylic z faworytem

Mi jeszcze zostało co nieco z wczorajszych pyszności :))

3 polubienia

Ja, niestety, mam słabą silną wolę :slight_smile:

3 polubienia

Tak, tam był przelicznik jaka aktywność trzeba wykonać, żeby spalić jednego pączka:
20 minut biegu
15 minut wchodzenia po schodach
40 minut intensywnego seksu
a także:
2,5 godziny pisania na klawiaturze.
Co wybrać?

2 polubienia

Ja mam bardzo silną silną wolę ale bardzo krótko.

2 polubienia

@mężatka te pączusie w srodku z lukrem wyglądają najapetyczniej! Mozna sie poczęstować?

2 polubienia

Krótko mówiąc - jak przychodzi na nas ochota, żeby coś zrobić, to trzeba usiąść i poczekać aż przejdzie :slight_smile:

A czy nie wystarczy pączka zignorowac?

Intensywny seks na schodach po lekkim bieganiu poprzedzonym pisaniem na forum.

2 polubienia

A weź i zignoruj pączki. To nie jest takie proste.

Da się sluchajac ubrania w szafie, ktora mowi do rzeczy

A spódnice w gumki? One są zdradliwe.

Koszmar krawcowych?

1 polubienie

raczej remedium dla tych, których wola wystawiona na pokuszenie przez pączki, potrafi się powstrzymać nie dłużej niż 15 minut. Czyli na przykład dla mnie.
Choć w mojej szafie odnajduję czasami urania w rozmiarze… No takim jakby mniejszym niż aktualnie potrzebuję.

3 polubienia

30 pączów… hm… raczej nie dam rady zjeść. Zostanę jednak przy moim hula-hopie :slight_smile:
Inna sprawa, to kto i jak te kalorie policzył, i PO CO komu ta wiedza?

O! Ja mam silną wolę, ale ona działa wybiórczo. Mam b silną wolę jeśli postanowię sobie nie zjeść surówki, to jej nie zjem, niestety nie dotyczy to słodyczy. No, bo dlaczego niby mam się umartwiać i odmawiać sobie nieszkodliwego pączka, czy faworka?

3 polubienia

i PO CO komu ta wiedza?
[/quote]
Też się nad tym zastanawiam. :saluting_face:

1 polubienie

Najłatwiej byłoby mi pobiegać po schodzach, ale czy najprzyjemniej? :smiling_face_with_three_hearts: