Zakładam, że jako ludzie kulturalni oczywiście czytacie. Nie tak jak reszta społeczeństwa, która widząc książkę, salwuje się ucieczką
Więc co teraz czytacie Pytamki?
Zakładam, że jako ludzie kulturalni oczywiście czytacie. Nie tak jak reszta społeczeństwa, która widząc książkę, salwuje się ucieczką
Więc co teraz czytacie Pytamki?
Aktualnie nic. Mam kilka książek przywiezionych z Polski,które celowo zostawiłam sobie na styczeń.
A co sobie przygotowałaś?
Za wcześnie by mówić
Ooo! Masz czapke niewidke?
A czytam? “Architektura i krajobrazy nad brzegami Elby w Hamburgu”
Mam właśnie taką
A nowa?
Bo ja mam stare wydanie albumowe
haha… czapkę niewidkę
Z przykrością oznajmiam, że aktualnie nie czytam żadnej książki, ponieważ wszystko, co u siebie mam, obczytałem. Nie jest to komfortowa sytuacja dla mnie. Idą do mnie dwa ostatnie tomy Millenium i jeszcze dwie książki, ale nie wiem jakie.
“Chłopiec z burzy”,“Trzy życzenia”(polskiej autorki),“Kwiat,który nie rozkwitnie” i jeszcze jakieś dwa romansidła.
Pechowo trafiłem, czy faktycznie nie czytamy?
Czytam na zmianę 2 książki a potem jest sporo w kolejce… napadłam na antykwariat, więc mam ich sporo za nie duży pieniądz.
No więc teraz czytam “Smażone, zielone pomidory” i “chata wuja Toma”.
Chatę wuja Toma znałam z filmu i z opowieści na rzutniku… brutalna obrazkowa jedyna opowieść dla dorosłych, wśród bajek dla dzieci
No i postanowienie właśnie realizuje.
Zanim przeczytam, to trochę potrwa… bo książki strasznie mnie usypiają, jak kolwiek by nie były ciekawe… niestety oczy po 5 min robią się jak z ołowiu
@Radomiła
Dopiero teraz zauwazylam z bliska
Fajny masz awatar!
Czytałam “Smażone,zielone pomidory”:))
Dzięki atka
instrukcje obslugi zarowki ledowej obslugiwanej smartfonem.
lezalo to chyba z pol roku (dokladali do jakiegos zakupu) a teraz swieta to moze jakas dyskoteke da sie z tego zrobic?
Ja jedynie oglądałam
Wiedząc,że jest na podstawie książki, mając naście lat, postanowiłam, że kiedyś przeczytam… no sporo czasu mi to zajęło
Ja przeczytałem właśnie “Astrofizyka dla zabieganych” teraz czytam “Zabójcze święta” “Tekst” i jedną książkę o tańcu.
W kolejce czeka min realizacja i ustawianie dźwięku…
Materiały do kursu
Dom dzienny, dom nocny - Tokarczuk (papierowa)
Nocna Runda _ Lee Child (audio)