“Kacper Porębski “Jasper” jest popularnym tiktokerem, którego konto obserwuje ponad 2,7 mln fanów. Jest autorem luźnych, lifestylowych materiałów. Ogromną sławę zyskała seria motoryzacyjna, w której Jasper opowiada o tym, jak dba o swoje samochody - Teslę “Żanetkę” i Mercedesa “Gertrudę”.”
Ten, co chciał ogrzać mieszkanie kupując dywan wielkości metr ma 2m.
Czy to jest “pralnia pieniędzy”? Co mu się stało z ustami i czy on nie wie, że jak zimno, to może trzeba iść z tarczycą do endokrynologa?
Nie wiem, pralnia mozgow na pewno…
Kiedyś trzeba było mieć wiedzę, umiejętności. Dziś wystarczy pierdolenie głupot na tiktok
Na bezrybiu tiktok ryba.
Nowa atrakcja w metropolii. Można przyjeżdżać z całego świata ( o ile zdążycie, bo błoto już nie straszne…tylko ciut ciut się zapadniesz, ale podobno już wszystko działa).
Wygląda jak taki powerbank mniejszy.
Ostatnią słynną inwestycją w tej dzielnicy był bazarek za 6mln, na którym nic się nie dzieje.
Zresztą ja bym na tę ścieżkę nie liczyła - jest ocieplenie klimatu, więc w sam raz, jakby zaczęli, zainwestowali i się okaże, że nie trzeba było.
Za te pieniadze dom postawisz a nie slawojke bez dojscia.
A nie prosciej bylo ten placyk obsadzic krzaczkami i gdzieniegdzie wstawic zadaszone uchwyty na papier toaletowy?
W zimie nie ma liści, to by nie było prywatności. A tak jest po królewsku jak już dopłyniesz w błocie. Starsza osoba ma gorzej, bo i buty może zgubić i się przewrócić. To chyba nawet było dofinansowywane z UE, ale trzeba by sprawdzić.
To będzie centralny punkt na mapie parku, jeszcze nie wiadomo, ile jest kabin-pewnie jedna dla króla.
Mozna posadzic iglaki. Tuje bardzo lubią nawożenie kompostem lub obornikiem…
Nie koniecznie. W takich przetargach często jest obsługa punktu przez ileś tam lat. A znając mądrość jaka obecnie panuje owy kibelek jest zapewne zasilany z EV i magazynu energii tak samo ogrzewany oraz ma własną oczyszczalnie oczywiście również eko.
Ja nie twierdze, ze tam w morzu blota pnie ostawili jakiejs perelki technologicznej, ku uciesze gawiedzi.
Co do toalet to Polska na szczescie juz troche z epoki “panie na prawo, panowie na lewo” wtszla, a i o droge do WC pytasz a nie trafiasz na węch.
Tylko sama realizacja projektu? Jakbys dom od dachu budował?
Pomijajac łlokalizacje, która polegala na “taniej” a nie czy tam gdzie potrzebna?
Obok mnie postawili w zeszłym roku świetlicę. Prawie 3 mln pln poszło mimo że toto ma max 200 m2. Ale wiesz to publiczna kasa była:). Przez rok otwarta była może 2 tyg. A ile mi napsuła nerwów ? Co pierwsze miesiące enea prawie na stałe była bo na dachu EV brak poboru prądu czyli wszystko kierowane do sieci a sieć nooo chyba część jej jeszcze Edka pamięta.
Tak więc, jakby ktoś skorzystał, to niech tu opowie jakie wrażenia i fotorelacja mile widziana, bo to ponoć cud techniki sanitarnej. Wygląda nawet jak schron. W Ukrainie takie podobno przy niektórych przystankach stoją.
Ja kiedys do takiej toalety trafilam na francuskim pakingu przy autostradzie. Nie byl to jeszcze japonski cud techniki co po wykonanej niezbednej czynnosci pupe wymyje i osuszy powiewem o zapachu jasminu z bergamotką, ale niewiele brakowalo. Sterowane jednak dotykowo, lub czujnikami ruchu, bo to trasa miedzynarodowa. Mogly by wystapic problemy interpretacji.
Podklad muzyczny też byl. Lokalny, to znaczy spiewali po francusku.