Co to jest za zjawisko?

“Kacper Porębski “Jasper” jest popularnym tiktokerem, którego konto obserwuje ponad 2,7 mln fanów. Jest autorem luźnych, lifestylowych materiałów. Ogromną sławę zyskała seria motoryzacyjna, w której Jasper opowiada o tym, jak dba o swoje samochody - Teslę “Żanetkę” i Mercedesa “Gertrudę”.”
Ten, co chciał ogrzać mieszkanie kupując dywan wielkości metr ma 2m.
Czy to jest “pralnia pieniędzy”? Co mu się stało z ustami i czy on nie wie, że jak zimno, to może trzeba iść z tarczycą do endokrynologa?

1 polubienie

Nie wiem, pralnia mozgow na pewno…

2 polubienia

Kiedyś trzeba było mieć wiedzę, umiejętności. Dziś wystarczy pierdolenie głupot na tiktok

3 polubienia

Na bezrybiu tiktok ryba.

Nowa atrakcja w metropolii. Można przyjeżdżać z całego świata ( o ile zdążycie, bo błoto już nie straszne…tylko ciut ciut się zapadniesz, ale podobno już wszystko działa).
Wygląda jak taki powerbank mniejszy.
Ostatnią słynną inwestycją w tej dzielnicy był bazarek za 6mln, na którym nic się nie dzieje.
Zresztą ja bym na tę ścieżkę nie liczyła - jest ocieplenie klimatu, więc w sam raz, jakby zaczęli, zainwestowali i się okaże, że nie trzeba było.

Za te pieniadze dom postawisz a nie slawojke :rofl::rofl::rofl: bez dojscia.
A nie prosciej bylo ten placyk obsadzic krzaczkami i gdzieniegdzie wstawic zadaszone uchwyty na papier toaletowy?

2 polubienia

W zimie nie ma liści, to by nie było prywatności. A tak jest po królewsku jak już dopłyniesz w błocie. Starsza osoba ma gorzej, bo i buty może zgubić i się przewrócić. To chyba nawet było dofinansowywane z UE, ale trzeba by sprawdzić.
To będzie centralny punkt na mapie parku, jeszcze nie wiadomo, ile jest kabin-pewnie jedna dla króla.

Mozna posadzic iglaki. Tuje bardzo lubią nawożenie kompostem lub obornikiem…

1 polubienie

Nie koniecznie. W takich przetargach często jest obsługa punktu przez ileś tam lat. A znając mądrość jaka obecnie panuje owy kibelek jest zapewne zasilany z EV i magazynu energii tak samo ogrzewany oraz ma własną oczyszczalnie oczywiście również eko.

Ja nie twierdze, ze tam w morzu blota pnie ostawili jakiejs perelki technologicznej, ku uciesze gawiedzi.
Co do toalet to Polska na szczescie juz troche z epoki “panie na prawo, panowie na lewo” wtszla, a i o droge do WC pytasz a nie trafiasz na węch.
Tylko sama realizacja projektu? Jakbys dom od dachu budował?
Pomijajac łlokalizacje, która polegala na “taniej” a nie czy tam gdzie potrzebna?

2 polubienia

Obok mnie postawili w zeszłym roku świetlicę. Prawie 3 mln pln poszło mimo że toto ma max 200 m2. Ale wiesz to publiczna kasa była:). Przez rok otwarta była może 2 tyg. A ile mi napsuła nerwów ? Co pierwsze miesiące enea prawie na stałe była bo na dachu EV brak poboru prądu czyli wszystko kierowane do sieci a sieć nooo chyba część jej jeszcze Edka pamięta.

Tak więc, jakby ktoś skorzystał, to niech tu opowie jakie wrażenia i fotorelacja mile widziana, bo to ponoć cud techniki sanitarnej. Wygląda nawet jak schron. W Ukrainie takie podobno przy niektórych przystankach stoją.

2 polubienia

Ja kiedys do takiej toalety trafilam na francuskim pakingu przy autostradzie. Nie byl to jeszcze japonski cud techniki co po wykonanej niezbednej czynnosci pupe wymyje i osuszy powiewem o zapachu jasminu z bergamotką, ale niewiele brakowalo. Sterowane jednak dotykowo, lub czujnikami ruchu, bo to trasa miedzynarodowa. Mogly by wystapic problemy interpretacji.
Podklad muzyczny też byl. Lokalny, to znaczy spiewali po francusku.

1 polubienie