“Ola Nowak to sądecka milionerka, która dzięki popularności w sieci oraz pracy influencerki osiągnęła bardzo wiele. Miliona obserwujących dorobiła się już kilka lat temu na Instagramie. Sądeczanka przyznaje, że zarobione pieniądze inwestuje w mieszkania, jedno z nich sąsiaduje z mieszkaniami Lewandowskich i Boruców w Warszawie. Jednak influncerka wraz z narzeczonym przeniosła się do nowego mieszkania, które urządziła bardzo nowocześnie i stylowo. Marzeniem gwiazdy internetu jest budowa domu pod Warszawą. Tak się urządzili.” koniec cytetu.
Na nauczycieli sie szczuje, bo Lubnauer znow stwierdzila, ze "dostali prawie 40proc.podwyzki"w czasie, gdy te kwoty sa wyrownanie inflacyjnym (nie ze bronir nauczycieli, ale normalny czlowiek tez szuka podwyzek w pracy) a tu takie cos jest reklamowane i sledzi to 1,5miliona osob ba Instagramie.
Nie czytam, z jakiego powodu, bo czuje zazenowanie a nie zazdro.
W ogóle nie wiem kim jest ta osoba i zaraz o niej zapomnę. Nie mam nawet facebooka.
Ale Tobie nie szkoda czasu na czytanie takich artykułów, masz czas więc czytasz… Ja jak widzę “influencer” to zaraz zamykam kartę gdy czytam wiadomości. A ty masz czas o nich czytac a potem jeszcze napisac pytanie… )
Więc nie jest u Ciebue jeszcze tak źle.