Największe osiągnięcie to wychowanie bliżniaków od niemowlaka, uniknęły rozdzielenia po domach dziecka, walka o nie po sądach rodzinnych z starymi pannami sędziami, ja amator hm prawnik i pochwały od ławy przysięgłych za prowadzenie swojej rozprawy z sądem. Ułożenie swojej drogi na zaś po opuszczeniu DD, i jakoś sobie żyję. Żałuję odrzucenia propozycji pracy w JW jako żołnierz, odrzucenia kontynuowania znajomości z marcelą z Bytomia, jak i kilku innych spraw które były by największym osiągnięciem, choć nie celem, bo nie ta pora i czas
No proszę. Jest się czym pochwalić.
Wielki szacun… jestem pod wrazeniem…
Dziękuję @kocieoczko i @mężatka
Kujon, kujon…
SUPER!
(…) Odrzucenie kontynuowania znajomości z Marcelą z Bytomia(…)
Cudowne
Najgorszy okres w życiu nie mieć wyboru
Osiągnięcie?
WYTRZYMAŁAM 36 lat!!! z jednym chłopem,który jak mógł tak mi utrudniał,a że za to medalu mi nikt nie da,to i dumna nie jestem…
Sportowo?
Nie jestem typem sportowca i nigdy nie byłam,wszelkie wyczyny nie wychodziły mi na zdrowie.
W edukacji?
Czy to czego nauczyliśmy się SAMI nie ma większej wartości niż jakieś tam papierki i dyplomy?
Czy stać mnie na więcej?
NIE MAM MANII WIELKOŚCI, a nawet jestem minimalistką w kierunku-zostawmy ślad po sobie,ale niekoniecznie plastik i spaliny samochodowe…
A straconych szans nie warto żałować,bo po co się martwić czymś czego nie było?
Niedługo skończę 58 lat…
OSIĄGNIĘCIE…
Super! I na dodatek jesteś piękna i młoda (to nie żart, sama tak siebie w tym wieku określałam!)
Na razie prowadze bitwy.
Osiągnięcie? Moze przede mną?
Dziękuję!
Ostatnio gdzieś w necie znalazłam taki wpis:
“Nie wiń za nic nikogo w swoim życiu.
Dobrzy ludzie dają szczęście.
Źli-doświadczenie.
Najgorsi ludzie dają Ci dobre lekcje.
Najlepsi-piękne wspomnienia.”
Blisko. Ale nie do konca prawda.
Żyć to tak aby nie żałować popełnionych bledow.?
Kazdy kij ma dwa końce
To, że udawało mi się robić coś mimo tego, że zwątpiłam, że to zrobię albo, że się uda.
Nie da sie nie żałować…Chyba ze ktoś ma na wszystko wyyebane.Ja nie mam…