To, że potrafię być “neutralizatorem” wielu napięć. Mnie samą też jest niesamowicie trudno wkurzyć. Uśmiecham się tylko w duchu, gdy ktoś nazywa mnie oazą spokoju lub pyta jak ja to robię, że się nie denerwuję. A ja nie robię nic. Może to deficyt jakiegoś rodzaju emocji. Jeśli tak, to bardzo mi on odpowiada
Także to, że wielu mi ufa na tyle, by podzielić się ze mną swoimi kłopotami, z którymi nie mają odwagi podzielić się z innymi.
Czyli jestes jak…baza.Do Ciebie sie wraca!
Ale i pewnie czegos od Ciebie oczekuje…
Tak czy siak,przyciągasz.
Bardzo fajne!
A co to za licho?
Przerwa…, między zębami.
A konkretnie między jedynkami górnymi. Najczęściej jest wynikiem przerostu wędzidełka wargi górnej. Bardzo urocza i nieistotna wada zgryzu. Zauważyłam, że ludzie mający ją przeważnie są bardzo sympatyczni
A przerwa miedzy,dwojkami gornymi,tez sie liczy)))
Tak Cię obserwuję i chyba skłonna jestem stwierdzić, że przerwa między dwójkami też wpływa na “sympatyczność” jej posiadacza
Charakter, optymizm, uśmiech
Potwierdzam
Ja mam jedynki oddzielone od siebie+ górne dwójki wraz z resztą (już złączone) oddzielone od jedynek mniejszymi przerwami. W ten sposób jedynki są całkiem odizolowane od reszty uzębienia
Niektórzy to uważają za defekt estetyczny, inni za coś atrakcyjnego. Ja bardzo lubię te przerwy i nie dałabym ich sobie usunąć
Vera, to tak jak z włosami koloru blond. Jedni uważają, że to atrakcja a drudzy, że defekt
Jakem PELAGIA to
Samochwała - Jan Brzechwa - Piosenki dla dzieci 👧🏻 👗💍 - YouTube
Brzechwa jest znakomity (podobnie jak Tuwim!).
Brzmi jak …diaspora
Umiejętność odnalezienia się w każdej sytuacji i dogadanie się prawie ze wszystkimi.
Tego nauczyłam się przez lata w mojej pracy z klientami.
Nigdy nie kłamię, bo zwyczajnie nie potrafię i nawet mi się nie chce.
Zamiłowanie do czystości i porządku.
A najbardziej lubię moje pier dol…ięcie we łbie
Jestem tak samo zwariowana jak kiedyś i uwielbiam robić jaja
Z wyglądu prawie nic nie lubię, ale staram się dbać o siebie i tym sobie poprawiać humor.
A gdybym miała wymieniac czego nie lubię, to lista byłaby o wiele dłuższa .
No i co Ty chrzanisz???
Przeciez Ty jestes sliczna!!!
Dzięki
Tak samo myślę, że Ty jesteś przystojny
Jesteś bardzo miły i kochany !
Potwierdzam. Fantastyczna szprycha @anon80021811 jest!
Jezus jakich ja tu mam zajebistych kumpli!
Birbant wcale tak nie uważam, ale jesteś przekochany
Od razu lepiej na duchu i sercu !
Ty se tam możesz nie uważać. Ale nie byłbym birbantem, gdybym na urodzie bab się nie znał. Jestem nie tylko przekochany, ale przekonany, że masz urodę, że hej!
Lubią swoją sylwetkę, wzrost, wlosy i oczy. Lubię to że nie daję sobie w kaszę dmuchać. Lubię swoją nieobliczalność, dystans do siebie.