Mi takie spodnie szerokie, ale bym sie w nich zabila jak tak chodze uwaznie.
Teraz szerokie a jeszcze 2 lata temu były tak wąskie że jaja mi piszczały.
A co?
Szwedy wróciły do łask?
Zawsze wolałem dzwony…
Teraz to w zasadzie moze nie szwedy, ale bardzo zbliżone w kroju.
Mlode pokolenie zwłaszcza w takie “wskoczylo”
Jak pamietam w latach 70 byly to biodrowki, nie z wysokim stanem?
Czy mozna się w tym zabić? Przy odrobinie dobrych chęci, bo do tego dziewczyny nosza buty na bardzo grubej podeszwie?
iPhone
No właśnie…Długo to nie potrwa bo to chyba wręcz niebezpieczne
Kapelusz Traveller Jefferson Panama firmy Stetson.Cena mi wybiła to z głowy natychmiast.No chyba że trafi sie udana podróba…
To sie nazywa palazzo, takie 'slonie"…ale bym sie wylozyla, jak nalesnik w nich
Palazzo sa rozszer,ane, szwedy mialy.nogawki od buoder krojone prosto.
Bliżej klasycznych “szwedow” byla Marlena Dietrich.
Potem przyszedl czas na
Grace.Kelly
az do ciucha dobrali sie nie projektanci a mlodzi ludzie.
I sie zaczelo…
Bez ograniczen. Nawet jakis zrozpaczony pies wzial sie za dzinsy sasiada…
Poza tym w nich widac moja ciaze spozywcza…
Wszystko fajne ale…Nienawidze tych “rycerskich” butów!!!
Nie moja sprawa,nie ja to będę nosił ale wolę dziury na zgrabnej nodze,niż te szpanerskie lakierki,pewnie za “pół miliona”.Głupie i bez gustu.
Chodzi Ci o te ostatnie? Czolenka z czubkiem w szpic? Tez nie naleza do moich ulubionych. A w kwestii mody obuwniczej? Rozejrzyj sie na ulicy? Kroluje wygoda , czyli buty “sportowe”
A pomyslec, ze kilkanascie lat temu zalozenie “adidaskow” do spodnicy bylo obciachem lub spacjalnoscia Japonek na wycieczce do Europy? No i obowiazkowo kapelusik z piorkiem, kamera i aparat fotograficzny, plus identyfikator na kolorowej tasiemce. Zeby pilot mial możliwość doliczenia sie trzódki?
Co do pol miliona za buty? To jakie to? Z modyfikowanrgo jedwabiu? Haftowane zlota nicią?. Buty w wielu kulturach sa wyznacznikiem prestiżu. Lub wykonywanago zawodu. Im mniej praktyczne tym lepiej.
A tak na marginesue? Wiesz, ze do XIX wieku nie bylo podzialu na buty na prawa i lewa nogę? A powiedzenie umarl w butach? Sa dwie teorie - jedna srodowiskowa - nie zdazyli ukrasc i druga fizjologiczna - po smierci miesnie wiotczeja i buty sie zsuwają.
Dbrze dzis niedziela, to bez horrorów. Tych modowych również.
Tak.O te właśnie…
Z tymi adidasami to też,bez przesady.Żeby nie wyglądać jak Leper na chińskim murze…
Gorzej wygladal Duda na chinskim murze, w garniaku i lakierkach, no moze nie lakierkach, ale butach nadajacych cie to tanca “na salonach” a nie chodzenia po zmrozonych kałużach. Gdzies to w necie jest, jak omalze nie " wywinal orła " .
Ochroniarz sie przytomnie zachował. Poszukam to wstawie, bo to bylo nawet lepsze od Dody i tortu, choc wiralem nie zostalo.
Ostatnio - w ogole ubrania. Zobaczylam na stoisku przy deptaku takie ładne sukienki - i zaraz pomyslalam: przeciez dopiero co 6 workow uzywanych rzeczy wydałam. Poza tym gdzie bede w tym chodzic? Przeciez i tak nigdzie nie chodzę…do pracy t shirt i spodnie wystarczą.
Nie kupuję raczej z braku funduszy, a nie z rozsądku
Eee, ladna kiecke w szafie trzeba mieć. W najgorszym przypadku zaznacz a testamencie, ze ma byc do trumny?
Sorry, dzis mam humor wisielczy
A tak serio? Znam ten ból. Na odbior z organizacji pozarzadowej czaka troche ciuchow, poscieli, kocy? Niektore to wiadomo, dla zwierzaków w azylu na wyściółkę, ale niektore jeszcze posłużą.
No wladnie oddalam 6 workow - bardzo ciesze sie ze jest taka mozliwosc
Ze to wezmą. Bo to co sie w Polsce wyprawia z recyklingiem i sortowaniem odpadów. Zaczac od tego, ze cos dla kogos jest zbędne? Innemu moze sie przydać.
Mnie to wkurzylo z tekstyliami w PL. Ubran nie wolno do zmieszanych? Dobra, ale jak juz poleje takie olejem silnikowym to juz można? Kocie sciezki przy logice urzedniczej to proste drogi…
Hmmm…Gdzie? Nie za bardzo się starałem…Przyznaję…Ale 4 wielkie,prostokątne worki czekają…