Dzięki, muszę w tym sklepie pogrzebać
Widziałam, zerknęłam już i fajne wzory bombek ze sklejki są. Można z tego zrobić piękne ozdoby.
Za przesyłkę też niedrogo płaci się. Firma solidna. Nigdy nie byłam zawiedziona.
Tutaj link do strony głównej. Z tego poziomu wejdziesz wszędzie i na filmy i do sklepu. U góry sa napisy i to w nie się klika.
Zrobiłam jakiś czas temu, a raczej przerobiłam ramki na zdjęcia z Ikei. To był recykling
Ramki pomalowałam lakierami do paznokci, kryształki z bluzki kupionej w lumpeksie (Polecam tam szukać ozdób i ładnych guzików. Mam dawne szklane ozdoby dzięki temu jak na ramce i bardzo dobrej jakości perełki. Kupuję, gdy trafię byle jaką bluzkę, ale z ładnymi guzikami czy aplikacjami. Bluzka za 3zł, a ozdoba często niepowtarzalna już.)
Pięknie to zrobiłaś.
Trzy takie są w komplecie. Wieczorem ładnie się mienią od świateł. Szklane są te ozdobny, przypuszczam że z bluzki z lat 70/80.
Kiedyś nie było Swarovskiego.
Nie gotuj!
JEDZ SUROWE!
TO BARDZIEJ EKOLOGICZNE…
Przed chwilą pomyślałam,że:
Maanam - Szare miraże - YouTube
Fajnie wyglądają. Pewnie wszyscy podziwiają.
Jak myślę o samym surowowym to mnie brzuch boli od razu.
No to BURACZKI I ZIEMNIACZKI ugotuj!
Odpowiadam na DRUGIE PYTANIE:
stany przygnębienia można wygasić gdy
-zjemy 5 bananów
-wypijemy 2 kubki kakao
-pójdziemy na spacer,ale nie do wkurzającego otoczenia
-narysujemy kilka prac obrazujących przyczyny naszego przygnębienia i po powieszeniu w widocznym miejscu, porzucamy w nie- czym kto woli
/byle nie zdemolować sobie przy okazji ściany lub co gorsza całego mieszkania /
ZA SKUTKI WYNIKŁE Z ZASTOSOWANIA MOICH RAD NIE ODPOWIADAM!
@PELAGIA
Mozna zastępczo tabliczke czekolady i 5 pomidorow? A na spacee zaraz ide, choc chandry nie mam.
Czekolady z pomidorami jeszcze nie smakowałam.
Może na początek w mini-porcji
2-3 kosteczki czekolady i jeden śliwkowy pomidorek ?
A czy moga byc DWA serki camembrt i jedna czekolada z orzechami???
Niby nic nadzwyczajnego ale lasagna o smaku sosu bolonskiego,to cos do czego będę wracał!
I do tego zupa gulaszowa.
To chyba po prostu “placki ziemniaczane” nazwane “kotletami”
Bo wg SJP: kotlet
potrawa z mięsa ubijanego lub mielonego, w formie placka, smażona na tłuszczu
Więc jak dla mnie, to jest to dorabianie ideologii
Chodzi mi o mikroelementy i witaminy.
A czesto robię koktail zmiksowane mleko z bananani i kakao - zamiast sniadania latem.
Odkrylam nowy smak. Kanapki ale z serem ż rukolą i ( uwaga!) gruszką. Pyszne!!!
Każdemu według smaku i potrzeb kalorycznych…