Co Wy byście pomyśleli o prawie 40-letniej osobie, która nigdy w życiu nie była w żadnym związku?

Tutaj też…

2 polubienia

Na dłuższą metę dobrze byłoby zrezygnować z nieharmonijnej cywilizacji i wrócić do DSHN-u. Na krótką metę może można pogodzić zbudowanie HMP dla wszystkich, choć nie wiem, czy to jest możliwe. Chyba jednak nie jest…

3 polubienia

No, wreszcie do ciebie to dotarlo.

3 polubienia

O jakie harmonijne rozwiązanie

Nie wiem czy wejdzie link

Linki z FB nie wchodzą bezposrednio, ale ten po kliknieciu, pzynajmniej u mnie wyswietla sie bez logowania na FB.
Mieszkanie pod mostem? Wniosek do UE o przemyslenie pomysłu :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Technicznie i technologicznie takie HMP dałoby się zbudować, ale czy ich mieszkańcy zechcieliby się cywilizacyjnie ograniczyć? - oto jest pytanie.

Chyba przyznasz, że sensownie, przekonująco?

Drugi Księżyc Ziemi, jest w zaawansowanej fazie rodzenia się.

1 polubienie

To w takim razie po co ludzkość ma Cię wybrać na przewodnika ludzkości? Czy Twoje pomysły mają ludzkość ocalić przed wyginięciem z powodu narodzin drugiego Księżyca?

1 polubienie

Pod moim przewodnictwem nieharmonijnej, cywilizowanej, patologicznej ludzkości łatwiej będzie wrócić na właściwą, DSHN-ową drogę. A Siły Wyższe wybiorą dla ludzkości najlepszą drogę, strategię na przyszłość, wg świadomości, że cywilizacja nie jest żadną mądrością ani wyższością, lecz jest nieharmonijną patologią.

1 polubienie

Kolego, kiedy do Ciebie dotrze, że kandydatury na przewodnikow ludzkosci mozna zglaszac dopiero za 100 lat. Miejsce jedno, a rezewacje juz zrobiono. Ale podpisy pod lista poparcia mozesz juz zacząć zbierać.

1 polubienie