Tutaj też…
Na dłuższą metę dobrze byłoby zrezygnować z nieharmonijnej cywilizacji i wrócić do DSHN-u. Na krótką metę może można pogodzić zbudowanie HMP dla wszystkich, choć nie wiem, czy to jest możliwe. Chyba jednak nie jest…
No, wreszcie do ciebie to dotarlo.
O jakie harmonijne rozwiązanie
Nie wiem czy wejdzie link
Linki z FB nie wchodzą bezposrednio, ale ten po kliknieciu, pzynajmniej u mnie wyswietla sie bez logowania na FB.
Mieszkanie pod mostem? Wniosek do UE o przemyslenie pomysłu
Technicznie i technologicznie takie HMP dałoby się zbudować, ale czy ich mieszkańcy zechcieliby się cywilizacyjnie ograniczyć? - oto jest pytanie.
Chyba przyznasz, że sensownie, przekonująco?
Drugi Księżyc Ziemi, jest w zaawansowanej fazie rodzenia się.
To w takim razie po co ludzkość ma Cię wybrać na przewodnika ludzkości? Czy Twoje pomysły mają ludzkość ocalić przed wyginięciem z powodu narodzin drugiego Księżyca?
Pod moim przewodnictwem nieharmonijnej, cywilizowanej, patologicznej ludzkości łatwiej będzie wrócić na właściwą, DSHN-ową drogę. A Siły Wyższe wybiorą dla ludzkości najlepszą drogę, strategię na przyszłość, wg świadomości, że cywilizacja nie jest żadną mądrością ani wyższością, lecz jest nieharmonijną patologią.
Kolego, kiedy do Ciebie dotrze, że kandydatury na przewodnikow ludzkosci mozna zglaszac dopiero za 100 lat. Miejsce jedno, a rezewacje juz zrobiono. Ale podpisy pod lista poparcia mozesz juz zacząć zbierać.