Co Wy byście pomyśleli o prawie 40-letniej osobie, która nigdy w życiu nie była w żadnym związku?

Może jakieś traumy .Po miłości mojego życia płakałem na randkach z klubów uciekałem .Lek przed kobietami - tak mi pokryła łeb że do psychiatry się nadaje

1 polubienie

Masz nadzieję, że nadziejesz i się nie nadziejesz … :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Ja nawet nie kojarzę co to jest?

1 polubienie

Bo zle szukasz, a na takie lęki to psycholog, nie ma co strzelać do muchy z armaty😹

2 polubienia

COR - Czarne Odchłanie Rozpaczy - jeśli my nie wybierzemy Harmonika na przewodniczącego ludzkości, to my po śmierci trafimy do tych COR-ów, a tam aż do końca wieczności będą nam pokazywane nasze życiowe błędy.

Ja ciekaw jestem, czy sam Harmonik pamięta jeszcze te COR-y?

3 polubienia

A to nie były Czarne Otchłanie Refleksji?
ale niech @harmonik rozstrzygnie.

PS. A o HMP i DSHN ostatnio jakoś cicho… Ale nie wywołujmy wilka z lasu… :slight_smile:

4 polubienia

A cos kojarze? Jakis zielony harmonijny wynalazek?
Po obiedzie mysli się lepiej :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

2 polubienia

Przepustke z sanatorium ma, weekend się zbliża, moze jednak działka wymaga polowych prac jesiennych?

1 polubienie

HMP - Harmonijne Miasta Pierścieniowe

3 polubienia

Dokladniej chodzilo mi o te COR. Ale juz wyjasnione.
Ale faktycznie kolega ostatnimi czasy w wielkiego budowniczego zamienil się w prawdziwego emeryta, siedzi na laweczce i kawki obserwuje.
Dobrze, ze gołębi nie dokarmia?

3 polubienia

Wrona nie urodzi gawrona a kto lubi kawki wróbli nie hołubi :thinking:
Natomiast szwedzcy naukowcy twierdzą, że kruki tworzą plany i potrafią rozwiązywać skomplikowane zagadki. Nasz zielony kolega na pewno by się poradził harmonijnej wrony albo kruka… Poza tym może nie chciała, żebyś pomyślał, że jesteś kandydatem na FwB.

3 polubienia

Ty masz rację. To jednak mogły być Czarne Otchłanie Reflekcji.

3 polubienia

Tak nas kolega straszył…

2 polubienia

Dzięki. Ja tylko pamiętałem, że Harmonik pisywał o COR-ach na starym Pytamy.

2 polubienia

Oczywiście chodziło o “Refleksje”. A czy pamiętamy o NTS-ach, czyli Nadziemnych Trasach Sprawnościowych, treningowych bez krokodyli, przed rzeczywistymi sprawdzianami raz na 5 lat z krokodylami, jednak umożliwiającymi wydostanie się po spadnięciu z NTS-ów na pryzmy piaszczyste lub do niegłębokiej wody, po ogrodzeniu z poziomych rur niezbyt grubych. Pokonywanie NTS-ów z krokodylami raz na 5 lat, byłoby dobrowolne.

Na moją ROD-działkę kawki i wrony nie przybywają, choć pojedynczy działkowicze hodują harmonijne gołębie, stadem genialnie krążące nad działkami… Ale kawki i wrony mogę obserwować na spacerach i za oknem mojej blokowej kawalerki. Trudno nie widzieć ich genialności, harmonijności, Boskości.

Harmonijne Miasta Pierścieniowe i Doskonały System Harmonii Natury, przygotowują się do rychłego uaktywnienia.

2 polubienia

Związki hetero-płciowe prowokują do mnożenia/płodzenia nieharmonijnego, patologicznego , cywilizowanego gatunku ludzkiego, więc nie są najlepszym wynalazkiem.

Jak może się przygotowywać coś, co istnieje tylko w czyjejś chorej głowie?

3 polubienia

A co z narodzinami drugiego Księżyca przez Ziemię? Po co to wszystko budować, skoro to wszystko ma zostać zniszczone tymi narodzinami?

4 polubienia