Witam. Bywa, że dzieci w takich butach chodzą, ale co z dorosłymi osobami? Co Wy byście pomyśleli o prawie 40-letnim mężczyźnie chodzącym w takich butach?
A co Wy byście pomyśleli, gdyby chodziło o kobietę albo o dzieci lub osoby starsze?
Gdyby ktoś nie wiedział, to chodzi o buty, które zaczynają świecić, gdy się w nich chodzi.
Zalezy gdzie? W mojej hiszpanskiej okolicy gdzie czesto sie korzysta z drog nie majacych chodników, a kamizelki odblaskowe sa zalecane? Ze dba o życie.
W innych okolicznosciach? Jak sie w takich dobrze czuje? To czemu mu zabraniać?
Może to bylo jego marzenie z dziecinstwa i nareszcie mogl je zrealizować?
Zwykle nie zajmuje mnie to dłużej niż 2-3 sekundy…Poza tym ,buty same nie chodzą..Jest jeszcze korpus,głowa, włosy…
Zapewne bym sie uśmiechnął..Nie wiem.Ale z pewnoscią nie zastanawiałbym się,ile ma lat.
Dziś wieczorem, jadąc samochodem, zobaczyłam ludzi na chodniku. W ciemności widać było niewyraźne sylwetki i wyraźne światło z butów jednej z nich… pomyślałam że modne się zapewne stały, a i nawet dobrze bo takie światło zapewnia widoczność.
Ciekawi mnie,czy bateryjki w tych butach można wymieniać..czy może po jakimś czasie przestaje to działać i pa pa..
Niedawno jakiegoś dzieciaka w takich widziałem,ale głupio mi było zapytać..bo to wiadomo-zaraz łowcy pedofili sie by doczepili ..ale może w sklepie zapytam i sobie kupię..!