Co Wy byście pomyśleli o prawie 40-letnim mężczyźnie chodzącym w butach z LED-ami?

Witam. Bywa, że dzieci w takich butach chodzą, ale co z dorosłymi osobami? Co Wy byście pomyśleli o prawie 40-letnim mężczyźnie chodzącym w takich butach?

A co Wy byście pomyśleli, gdyby chodziło o kobietę albo o dzieci lub osoby starsze?

Gdyby ktoś nie wiedział, to chodzi o buty, które zaczynają świecić, gdy się w nich chodzi.

Nie interesuje mnie to w co ludzie się ubierają. Ich sprawa.

Zastanowiłoby mnie to… ale tylko na chwilę… Ale ma buty!

Pomyślałabym, że to luzak. I o to chodzi. Życie ma być przyjemne a nie że zawsze “pod krawatem”. :grin:

Zalezy gdzie? W mojej hiszpanskiej okolicy gdzie czesto sie korzysta z drog nie majacych chodników, a kamizelki odblaskowe sa zalecane? Ze dba o życie.
W innych okolicznosciach? Jak sie w takich dobrze czuje? To czemu mu zabraniać?
Może to bylo jego marzenie z dziecinstwa i nareszcie mogl je zrealizować?

Nie mysle o prawie 40-letnich mezczyznach w swiecacych butach.:thinking:

Zwykle nie zajmuje mnie to dłużej niż 2-3 sekundy…Poza tym ,buty same nie chodzą..Jest jeszcze korpus,głowa, włosy…
Zapewne bym sie uśmiechnął..Nie wiem.Ale z pewnoscią nie zastanawiałbym się,ile ma lat.

Nie popieram ale też nie zabijam za coś takiego. Niektórzy nigdy nie dorastają

Dopoki buty tylko świecą, a nie graja marsza Radetzky’ego ?

Dziś wieczorem, jadąc samochodem, zobaczyłam ludzi na chodniku. W ciemności widać było niewyraźne sylwetki i wyraźne światło z butów jednej z nich… pomyślałam że modne się zapewne stały, a i nawet dobrze bo takie światło zapewnia widoczność.

Zdaje się,że nic szczególnego bym nie pomyślała. Buty jak buty ..:wink:

Jakbyś zgłodniała?

Nie apetyczne :face_with_hand_over_mouth: .. może dla lubiących jakiegoś drwala, czy coś w tym stylu, to tak :sweat_smile:

Lubię czasem oglądać takiego gościa, co robi buty z wszystkiego😄

Te to pewnie plastikowe.
Dla przecietniego konsumenta burgerow pewnie roznicy nie robi? :smiley:

Ciekawi mnie,czy bateryjki w tych butach można wymieniać..czy może po jakimś czasie przestaje to działać i pa pa.. :slight_smile:

Niedawno jakiegoś dzieciaka w takich widziałem,ale głupio mi było zapytać..bo to wiadomo-zaraz łowcy pedofili sie by doczepili ..ale może w sklepie zapytam i sobie kupię..!

Nie wiem, ale problem wydaje sie byc ciekawy. Może byc ladowanie typu dynamo? Od nacisku? Ale to chyba byloby za drogie. Raczej bateria typu duzy guzik? Tak jak w wagach czy innych urzadzeniach o wiekszym poborze energii?
Mozliwosc wymiany byc musi, bo w koncu za bajer płacisz?

Najlepiej by było, gdyby się dało ładować ładowarką micro USB typu C.

Widziałem osłonke czy doniczkę do kwiatków ładowaną USB.Trzeba poświęcić czas na ładowanie,później obserwować czy doniczka powie/wyświetli,że trzeba kwiatek podlać.Codziennie sprawdzać stan naładowania…

A wystarczy dotknąć ziemi i wiadomo..! -więc dla kogo ta doniczka..pewnie dla mas ogłupionych niepotrzebnymi gadżetami…

Czylo ta kwadratową? Znajac Chinczykow? To moze na ich platformach to znajdziesz
Tylko kwestia baterii a raczej akumulatorka
I kabelka USBsa ladne, kolorowe
Ale niestety wolne ladowanie i silmiczki slabiutkie.przynajmniej w wersji aliexpres

te ledy to sie tera kupuje jako odblaski dla rowerzystow np. I na ramie mozna sobie kupic takie cos i sie swieci na baterie.