Awatar usunęła.
Śpieszmy się kochać userów pytamy. Tak szybko odchodzą i osłabiają ten portal.
Póki co, tylko awatar. Myślę, że nas nie opuści.
Może zmienia awatar, poczekam bo szkoda by była gdyby faktycznie odeszła
Kilka swoich tekstów usunęła.
Nie czytam wszystkiego, nawet gdy tu z Wami piszę. Ale coś mi się rzuciło w oczy, że była strofowana za pytania.
…co nie zmienia faktu, że przyczynia się do “ruchu” na forum, a wielki w tym względzie deficyt…
Chyba się za bardzo przejęła, ale skoro nadal czyta, to pewnie i coś napisze jak jej już przejdzie
Gdyby każdy czytający zostawił tu kilka postów dziennie, to ruch większy będzie niż na fejsie
A jest tu w ogóle opcja usunięcia konta, bo jakoś nie mogę się doszukać?
Po co Ci taka wiedza @czarny_rycerz?
Lubię wiedzieć. Nie lubię żyć w nieświadomości.
Jakiś czas temu szukałem, ale nie znalazłem.
Trzeba pisać podanie do Ministra Zdrowia. Należy przedstawić dokumenty wystawione przez niezależną komisję lekarską. Musisz udowodnić, że dalsze uczestnictwo na forum spowoduje trwały uszczerbek w psychice.
Mi kilkakrotnie udzielono zgody za sam wygląd
Nie wiem czy Ty się zakwalifikujesz
Masz szczęście z takim wyglądem. U mnie wszelkie komisje nie wchodzą w rachubę - twarzowe nie opłacone.
Czarny rycerz,jak się chce usunąć konto,trzeba napisac do admina. On usuwa
Samodzielnie nie można? Normalnie jak w PZPR - zapisać się było łatwo, a z wypisem problemy.
Nie można samodzielnie.
Nie narzekaj. Problemów z “wypisem” nie ma. Żadnych. Uważam jednak, że nawet jeśli chwilowo nie chce się pisać, to po co się wypisywać? Potem się zachce i co? Zaczynać jako ktoś nowy, kogo nikt nie zna?
Sam widzisz, że zostać musisz.
No chyba, że masz rodzinę w Ministerstwie
Uważam, że to bardzo nie w porządku, że takie opcji nie ma dostępnej. Skoro mogłem się tu bez problemu założyć konto, dlaczego mam potem kogoś prosić o usunięcie?
No ale to wszędzie tak jest. Na każdym forum. Tak mi się przynajmniej wydaje
Niestety nie mam w rodzinie ministrów, polityków i temu podobnych. Na przyszłość też perspektywy są raczej niepewne, bo przykładowo syn chce zostać palaczem w kotłowni na transatlantyku.