Jak mnie noga bolała, to ją wyrwałem.
.no, ale gardło ma się jedno.
Jak mnie noga bolała, to ją wyrwałem.
.no, ale gardło ma się jedno.
przeszło, ale teraz serduszko i brzuch boli
Mniej gadac
Kolego. Deep Purple i pare innych polecam
Streptococcus pyogenes oraz Streptococcus gr.
C i G ujemne
Wyhodowano Streptococcus gr “viridans” oraz
Neisseria spp. Wyizolowane bakterie stabowią
florę fizjologiczną błon śluzowych górnych dróg
oddechowych.
Możliwe że wynika to z chorób zapalenia dziąseł bakterie przenikają do gardła tworząc anginy
A wyrwanie nogi cię nie bolało?
Czyli umierasz ze strachu
czyli testy są niekompetentne lub to choroba bardziej niespotykana. Pytałem o wymaz na rzeżaczkę, bo cyztałem, ze to tez atakuje gardło to nie mieli niby, ale widać było, że się nie orientują w ogóle te baby tam. Tak samo na lamblie
postępować tak, żeby nie bać się rzeżączki
Kiedy i z kim ostatnio spałeś
A nawet rzęsistka bo o to łatwiej
Hipochondria tez jest chorobą
Kończy sie lato, dzien coraz krótszy
I się ją leczy!
Jak każda fobie mozna zaleczyc. Czy wyleczyc?
Wyleczyć (z tego co wiem) nie. Ale jeśli systematycznie bierze się lek(i) to fobia nie ma szans. Problemem jest to, żeby pacjent uznał na co NAPRAWDĘ jest chory. A z tym już jest kolejny problem: “gardło (itp) - tak, psychika NIE! A co to, jestem nienormalny???”. No i zagwozdka na wejściu… Sama jestem nerwicowcem i, niestety, poważnym (ale śmiać się mogę :). Tylko ja to uznałam i się leczę Dobrze nie jest ale bez leczenia pewnie bym się powiesiła.
Nie. Jesteś zbyt rozsądna na powieszenie. Gdybyś sobie uświadomiła ile możliwości i ile fajnych chwil traci się odbierając sobie życie, to zrezygnowałabyś z tak dziwnego pomysłu
To niezupełnie jest tak. Po prostu, żeby się powiesić, trzeba coś ZROBIĆ a ja mam kłopoty ze zrobieniem czegokolwiek. Dlatego myślę, że jednak bym się nie powiesiła
W sumie, to nieważne, dlaczego. Ważne, że nie
Używam psychotropow typu
zepamow jak wiem , mam byc znieczulona na ludzka gupote, zeby nie powiedzec tępotę, bo