Co zrobić jak mnie dalej boli gardło?

Jak mnie noga bolała, to ją wyrwałem.

.no, ale gardło ma się jedno.

1 polubienie

przeszło, ale teraz serduszko i brzuch boli

1 polubienie

Mniej gadac

1 polubienie

Kolego. Deep Purple i pare innych polecam

Streptococcus pyogenes oraz Streptococcus gr.
C i G ujemne
Wyhodowano Streptococcus gr “viridans” oraz
Neisseria spp. Wyizolowane bakterie stabowią
florę fizjologiczną błon śluzowych górnych dróg
oddechowych.

Musisz się udać do dochtora od siedmiu boleści :slight_smile:

PROFILAKTYCZNIE… :wink:

3 polubienia

Możliwe że wynika to z chorób zapalenia dziąseł bakterie przenikają do gardła tworząc anginy

A wyrwanie nogi cię nie bolało?

Czyli umierasz ze strachu

1 polubienie

czyli testy są niekompetentne lub to choroba bardziej niespotykana. Pytałem o wymaz na rzeżaczkę, bo cyztałem, ze to tez atakuje gardło to nie mieli niby, ale widać było, że się nie orientują w ogóle te baby tam. Tak samo na lamblie

postępować tak, żeby nie bać się rzeżączki

1 polubienie

Kiedy i z kim ostatnio spałeś :crazy_face:

1 polubienie

A nawet rzęsistka bo o to łatwiej
Hipochondria tez jest chorobą :scream:
Kończy sie lato, dzien coraz krótszy

2 polubienia

I się ją leczy!

1 polubienie

Jak każda fobie mozna zaleczyc. Czy wyleczyc?

1 polubienie

Wyleczyć (z tego co wiem) nie. Ale jeśli systematycznie bierze się lek(i) to fobia nie ma szans. Problemem jest to, żeby pacjent uznał na co NAPRAWDĘ jest chory. A z tym już jest kolejny problem: “gardło (itp) - tak, psychika NIE! A co to, jestem nienormalny???”. No i zagwozdka na wejściu… Sama jestem nerwicowcem i, niestety, poważnym (ale śmiać się mogę :). Tylko ja to uznałam i się leczę Dobrze nie jest ale bez leczenia pewnie bym się powiesiła.

1 polubienie

Nie. Jesteś zbyt rozsądna na powieszenie. Gdybyś sobie uświadomiła ile możliwości i ile fajnych chwil traci się odbierając sobie życie, to zrezygnowałabyś z tak dziwnego pomysłu :wink:

2 polubienia

To niezupełnie jest tak. Po prostu, żeby się powiesić, trzeba coś ZROBIĆ a ja mam kłopoty ze zrobieniem czegokolwiek. Dlatego myślę, że jednak bym się nie powiesiła :joy:

2 polubienia

W sumie, to nieważne, dlaczego. Ważne, że nie :grin:

2 polubienia

Używam psychotropow typu
zepamow jak wiem , mam byc znieczulona na ludzka gupote, zeby nie powiedzec tępotę, bo :blue_heart:

1 polubienie