Dlaczego kujona? Bo mam dziś 10/10!
Zapraszam - specjalnie dla @Okonek pytanie o województwa ha, ha !
Dlaczego kujona? Bo mam dziś 10/10!
Zapraszam - specjalnie dla @Okonek pytanie o województwa ha, ha !
To ja dzis grzecznie: tylko 8. Ale kasza manna niemal przeprawila mnie o zawal!!!
9|10 Jak ja nienawidzę kaszy!!! Wokalistę zgadłem, ptaka po łacinie wyczułem po jednym ze słów łacińskich, choroba po łacinie jest mi znajoma z autopsji, reszta wyjątkowo łatwa.
Tradycyjnie zle wojewodztwo i sport. 8/10.
Reszta prosta
Wroga trzeba znac. W kwestii kaszki manny to ja przychylam sie do opinii iz to trucizna jest.
10 - kaszka - sport = 8.
8/10 a zle muchołówka oraz kasza.
Co Wy z tą kaszą? Dobrze przyrządzona kaszka jest mniam, mniam!
Zamilcz!!!
10 /10 i tylko ten klub sportowy strzelanh. A z kasz to akurat za manna nie przepadam za to inne, wyraźniejsze kasze to lubię!
Też zamilcz!!!
Hmmm… No to ja od razu zamilczę
Wstrętna dla birbanta - pod chmurami wysoko
wielki w oceanie pływa dość głęboko…
7/10 czasów Galla Anonima nie pamiętam,Raskolnikowa też, no i tego trenera źle ulokowałam
/ 5% kibica we mnie…/
Zemgliło mie.
Dlaczego jej nie lubisz? Zauważ jak subtelnie zapytałam nie używając niemiłej Ci nazwy
Ze względu na konsystencję, smak, zmuszanie w dzieciństwie czy jakieś nieprzyjemne skutki zdrowotne?
Szybko powąchaj ocet, to Ci przejdzie.
Mama mi opowiadała, że gdym niemowlakiem był, to jak pierwszy raz dała mi kaszkę w butelce, pociągnąłem i zaraz wszystko było na suficie. Problem był niemały, bo nie było sposobu, bym to łyknął. Jeszcze, jako nieświadomy bobas. I tak jest do dziś. Kaszanki też nie wezmę do ust, Już mnie mdli. Za to, mając 2 latka nażarłem się suchej fasoli i gdy mama mnie niosła na rękach, nie wiedząc, co jadłem przed chwilą, to jej narzygałem na plecy i już wiedziała.
a czarny salceson jadasz?