Copiątkowy Quiz wiedzowy

A spróbujcie nie mieć dziś kompletu!
Wyjątkowa łatwizna, i kujoństwa do tego nie potrzeba.

6 polubień

2 polubienia

@Bingola jaka kara mnie spotka za taki wynik?

2 polubienia

Faktycznie 10/10
Dzis powinna byc tu kuznia i same kujony.:rofl:

4 polubienia

Recytacja Koziolka Matołka. :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

2 polubienia

Na Koziołku się akurat nie przejechałam , ino na królu, stolicy… ( wiem, wtopa na całego) i to ostatnie, którego nigdy nie zdołam powtórzyć :rofl:

1 polubienie

Czyli za kare masz sie nauczyć wymawiać bz zająknięcia te wszystkie nazwy! :slight_smile:

2 polubienia

Wspak też? :thinking:
W sumie na jedno wychodzi, to łamańce językowe jak nic :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Jeden z tych ostatnich to nawet był pierzasty wąż. i z nie ma nic wspolnego (lub niewiele) z zadnym z wymienionych panteonow, byl bostwem zapozyczonym.

2 polubienia

9/10 i nie - nie powiem czego nie wiedziałam, bo mi głupio, a jeszcze w dodatku jak @birbant się dowie, to będzie się nabijał :flushed:

3 polubienia

Musi Pinokio?

2 polubienia

Wy powinniście mi podarować nagrodę specjalną za odwagę!
Kto siebie tak potrafi wystawić na kpiny? :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Gdzie tam, pewno chodzi o tego bumelanta :joy:

Kurde, chyba muszę iść do sklepu, nim birbant wróci…:stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

No to masz nagrode specjalna. Za odwage, bo z ta bingolowa łatwizna roznie bywa

2 polubienia

9|10 Leki mnie zaszkodziły.

@efka ze sklepu wróciła? Do pogadania z nią mam… :facepunch:

3 polubienia

Trafiłaś @okonek :grin:, ale teraz to ja się nikogo nie obawiam. Byłam u fryzjerki i obcięła mnie tak ślicznie, że z taką fryzurą, to się nikogo nie boję :wink:

3 polubienia

Cześć @birbant.
Nie mieliśmy okazji się poznać, jestem mężem efki, potocznie przez nią “stary” zwany, ładnie się o mnie wyraża…
Wybrała się do sklepu, komputer zostawiła włączony, więc spojrzałem co tu wyprawia.
Powiem worost. Jak tu wróci, i za moje krzywdy wymierz jej sprawiedliwość.
Na piwo się innym razem umówimy :grin:

2 polubienia

To znaczy jesteś ten, co @efka o nim; ślubne nieszczęście mówi… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Tzn, że teraz z tą fryzurą, koleżanla @joko z dyńki może zaprawiać…

2 polubienia

A nich mi się tylko ktokolwiek narazi :muscle: :grin:

2 polubienia