W Australii mają już kopie tego wirusa
Na razie w Elche czyli mojej metropolii zaczeto w laboratorium badawczym chorob egzotycznych tasmowa produkcje zestawow analitycznych do wykrywania wirusa. Nie taki on widac straszny do rozpracowania. No ale ustawienie testu jsk juz zna sie strukture wirusa to najmniejszy problem
Wiekszym beda reperkusje gospodarcze
I w najczarniejszym scenariuszu za 100 lat dzieci sie beda uczyc o tym, ze III wojna swiatowa wybychla w Wuhan, w chinskiej prowincji Hubei.
A propo III światowej.
Kilka dni temu w Afganistanie była katastrofa samolotu.
Przez kilka godzin dziennikarze nie mogli się dowiedzieć co i komu spadło.
Linia lotnicza która straciła samolot twierdziła iz to na pewno nie ich.
Po kilku godzinach do sieci trafiły zdjęcia z miejsca katastrofy zrobione przez tubylców zanim nie przegoniły ich Siły Specjalne USA oraz jednostki CSAR Air Force który prawie natychmiast zabezpieczyły miejsce “katastrofy”.
Resztki wraku miały oznaczenia Air Force.
Wciąż nie do konća wiadomo jaka maszyna i z czym na pokładzie spadła.
Jedna z wersji (natychmiast prawie podana przez media rosyjskojęzyczne) mówi że to była maszyna w dyspozycji CIA i na pokladzie był człowiek odpowiedzialny za zorganizowanie ataku na genarała Kasem Sulejmani w Badgadzie i że maszyna została zestrzelona. W domyśle przez irańskie służby specjalne/wywiad.
Druga iż to była maszyna naszpikowana super tajną elektroniką która prowadziła zadania podsłuchowe i rozpoznawcze nad terytorium Afganistanu. W domyśle też na potrzeby CIA.
Druga wersja jest o tyle dziwna bo takie zadania wykonują zazwyczaj satelity i drony. Typowy swspółczesny samolot pasażerski nawet przerobiony ma nie do końca odpowiednie parametry by wykonywać takie zadania (za szybko lata).
Jako ze pierwsze doniesienia mówiły o wielu dziesiątkach ofiar stąd informacja o samolocie pasażerskim.
Wojska USA zdaje się wciąz nie przyznały jaki typ samolotu i z iloma osobami na pokładzie się rozbił.
Zaskakujące milczenie.
Pewnie są zażenowani
Chyba nie wierzysz w te teorie spiskowe? XD
Pewnie tych samolotow tam bylo tyle, ze trafilo sie slepej kurze ziarno i jeden ustrzelili.
w ogóle najlepiej nie ale ja mam ch… szczęście takie. Poszłam jeden raz na ruski rok do fryzjerki i babsko kaszlace, omijam każdego na ulicy a podchodzą dwa żule o kasę i jakąś Ukrainka i pyta gdzie wc… kur… to jest fart