Wiesz że sterowanie może być wyżej nie znaczy że pilot w toruniu nie jest. Pilot to w końcu tylko pośrednik.
Ja mamusie. Wiek tez swoje robi, bo to 86 lat, ale jest sklocona ze wszystkimi, bo skrytykujesz geniusz prezesa i masz przechlapane.
Takie figle to przerabialem juz gdy mieszkałem jeszcze w Watford.Najpierw o malo nie wylecialem z pracy bo domagalem sie aby czarny przychodzil do pracy na czas a nie godzine po…
Potem facet u ktorego mieszkałem czasowo,stracil prace bo…Na drzwiach firmy ktos przykleił papier z napisem ze ta firma nie zatrudnia czarnych!
No i byla panika a zwolniono akurat jego.Tyle ze zawodowy kierowca i prace znalazl niemal nazajutrz…
A poetm,juz w Elstree,na dyżurach twoarzyszył mi czarny islamiec.I ten zaczął sie ode mnie domagac abym NIE JADŁ bo on ma ramadan!!!
I byl to jedyny momemt w ciagu ostatnich 14 lat,gdy prawie scoorvysyna nie pobiłem.Juz mialem wstapić do jakiejs bojówki,zwanej górnolotnie"partią" ale…Byl to czas sukcesów Bolta.W trzeciej firmie z rzedu,sprzątały dziewczyny z Jamajki.I z malymi wyjatkami,były wystrzałowe!Milo spedzalem czas i w końcu machnąłem ręką na te zawirowania
Asfalt powinien być na ulicy nie wchodzić do firm.
Ci z Afryki to faktycznie trudne przypadki.
Natomiast czarni hiszpanskojezyczni importowani z Ameryki poludniowej? Jakby jakies bardziej cywilizowane osobniki.
Zreszta przypomniales mi zachowanie mojgo sp. meza - glowa mu sie odkrecala za dziewczyna i w koncu wzdychal z zalem. Bo dlaczego to jest czarne???
Masz rację. Drugi raz wskoczył na premierowski fotel i drugi raz kiepsko wyszło. On się nadaje do knowania, zakulisowego ustawiania ludzi i jakąś tam swoją paskudną cechą charakteru ich zastraszania. Ma też cechę przyciągania ludzi i myślę że są to tacy równie zakompleksieni jak on.
Te 233 głosy za nim to ani błąd statystyczny, ani ilość jego zwolenników. To dyscyplina partyjna i nic więcej. W tym parlamencie innego wyniku w żadnym głosowaniu sie nie spodziewajmy. Chyba że się ktoś pomyli, albo zaśpi, ale wtedy jest jeszcze reasumpcja.