Quiz dla przedszkolaków, komplet choć z jednym strzałem i ze dwa na logikę.
- Kujonem nie jezdem…
11|12 Skaziła mnie Skaza.
Mam uwagę. Pytanie o najstarsze miasto w Europie jest nieprecyzyjne. Powinno być zaznaczone, czy chodzi o aktualne, czy w ogóle najstarsze. Wybrałem aktualne, zdobyłem punkta. Ale odkrytym najstarszym miastem na naszym kontynencie jest miasto znalezione przez archeologów w okolicach miejscowości; Provadija na terenie Bułgarii.
11/12
I wystarczy. Ja nie muszę znać wszystkich czarnych charakterów na świecie
Widac, ze do przedszkola nie chodzilam.
11/12 a jedyna Skaze jaka znam to w brylancie.
No moze kliszy filmowej bez wskazania kpnkretnego tytułu.
I wychodzi na to, że @Bingola to kujon kompletny.
Trza jak najszybciej wysadzić Go z siodła!!!
Ja dżokejem nie jestem!
Hmmmm, wymiary nie te (pamiętam!!! :))
Oj jak lubię się pośmiać…
Ponieważ to jest “Klub min.11” więc ja się nie zapisuję.
Właśnie skończyłem jeden Twój rebusik, zacny panie Antykwo.
11/12 wcale nie dla przedszkolakow. No moze oprocz 1.
Bład w niedoszacowaniu wieku sfinksa.
Było mnie spytać,
11/12…Zle mam telenowele bo tutaj daty emisji i daty emisji w Polsce to 2 rozne sprawy.Kandyd droga eliminacji,najstarsze miasto podobnie choc bardziej na czuja…
Telenowela to bylo zjawisko psychologiczne, co ciekawe nawet Dynastia tak zachwalana pozniej nie miala takiego odzewu. Jedyna konkurencja mogl byc australijski Powrot do Edenu.
O blisko dekade wczesniej byla Pogoda dla bogaczy.No skoro jest tu Dynastia to i ten film mozna pod to podciagnąc.A w ogole to wiecej z telenoweli miala czesto Bonanza
Nie mowiac juz o australijskim serialu,“Z biegiem rzeki”.Kapitalny film ktory przepadl bo lecial na dwojce ok. godz. 22
Oj tam. Co to jest te marne 1000 lat!
Byla Bonanza, Swiety, Pogoda dla bogaczy, Saga rodu Fordythow, Polnoc pludnie, i sporo by wymieniac, ale to byly seriale, a nie jak teraz tasiemce ciagnace się setkami odcinkow, poddawane ciaglej reanimacji, mniej lub bardziej udanej.