Tak było i przed internetem. Ten wynalazek tylko unaocznia, jak nierówno rozum został rozdzielony.
10/12
Likier mi stanął na drodze i Liberace (jak strzelałem to jeszcze żył ale chybiłem - pewnie kto inny go póżniej załatwił @birbant ).
Ja mam prostą radę @collins02 .
Kolejny raz czytasz te komentarze i kolejny raz się denerwujesz. Więc po co to czytasz? Wciąż się chcesz utwierdzać w przekonaniu że na świecie jest tylu idiotów?
ja juz dawno tego bledu nie robie. jest szansa, ze zdrowsza umre.
O ile pamiętam, to Liberace pod koniec lat 80 na AIDS umarł.
Ja tez zgadlam. Ciekawe co to jest? Okonek twierdzi ze paskudne…
Tez 11/12 ten sam bład.
Bo z anyżem.
Z planetami mon patent to taki wierszyk:
Moją Wolę Znaj Matole Jak Się Uprę Nie Pozwolę _ to jeszcze z czasów gdy pluton byla planetą - stąd Pozwolę ) i nie pomylisz kolejnosci nigdy
dobrze pamietasz…
talent jakich malo.
Ja mam wierszyk na “pi”… i na tęczę
Dawaj! Przyda się.
Nie tyle denerwuje co chłone jak gąbka cos czego nie wymyśliłbym w najdzikszych snach.
Odwracanie sie tylem,udawanie ze czegoś nie ma to raczej nie w moim stylu.
Kuć i orać w dzień zawzięcie bo bez trudu nie ma ziarna złocisty słońca okręcie (dalej nie pamiętam!) Czemu Patrzysz Żabko Zielona Na Głupiego Faraona!
Taka nasza bardziej hardkorowa kaszanka. Naprawdę ciężkie tym bardziej że większość to podroby w baraniej kiszce.
jesli kaszanke robi sie z owsianymi otrebami? i baranim łojem?
Oj ale ja raczej myślałem pod względem podrobów. Tak jest inne ale tak jest straszne. To podobnie okropna tradycja jak u nas karp na święta.
karp to nie taki zly, chyba, ze w ogole ryb slodkowodnych nie lubisz.
podroby podrobom nierowne, ale znam jeszcze gorszy “przysmak” z barana, a wlasciwie jagniecia - zarajo (czyt. zarcho) czyli jelito cienkie z jagniecia marynowane i nawiniete pozniej na specjalny stelazyk, usmazone lub upieczone.
czasem potem jeszcze wedzone.
Nie znam. Ale jeśli karp nie jest zły to powiedz dlaczego mimo że tani to się go tylko w święta je?
z owsem. a je nie kon…